29 March 2010

Macam mana nak buat banner?

Hari ni rasa macam takde mood sangat. Tak tau kenapa. Maybe it's PMS kot. Huhuhuu...

Anyway, birthday Aqid dengan papa dah nak dekat. Lagi 3 ari je lagi. Aku dah decide nak buat/bagi ape untuk diorang berdua. Tapi on top of that, aku terasa macam nak buat giveaway to my new friends. Bole tak sesape di luar sana ajarkan macam mana nak buat banner yang lip-lap tu. ( takde lip-lap pun takpe ) Asalkan ada banner.

Ermmm...bila nak buat giveaways,mestilah ada hadiah, kan? Mestilah! Voucher pasaraya gergasi yang dok terperuk kat dalam drawer dari bulan 12 tahun lepas still ada. Dont worry, belum expired lagi.Hehehe....

Kawan-kawan, tolong kita tau....

2 comments:

Billet-DOux said...

leh wat pakai imagechef.com

atau blingee.com

:) hope that help u.

syida said...

@billet-doux : thanks, tp da dpt alternatif lain..