24 April 2010

Ai Luv Workshop

Ape ke halnye tajuk tu? Dah takde benda lain yang nak aku luv ke? Buang tebiat ke hape?

Hari ni aku tak keje. Even tho aku keje construction line, tapi company aku ikut gomen. Gomen cuti kitorang pun cuti jugak. Yang kat site tu, ari senin bole sambung tengok.

Sekarang ni aku kat workshop. Kete rosak ke? Tak lah. Workshop yang berkaitan dengan keje ke? Company anta? Jangan mimpi la. Aku tak mo nak reveal bebanyak kat sini. Nanti dah tak suprise. Tunggu....

5 comments:

Mama Hanim said...

slmt ber'workshop' ok..

shaza79 said...

ni mesti make up punyer workshop kan.. kan..

A D I A said...

haah mesti mekap nya workshop. wahh lepas ni leh wat tutorial la ehhh.

temp. housewife said...

I love workshops too but I miss conducting a workshop.

syida said...

@mama hanim: tenkiu tenkiu

@shaza: hehehe

@adia:tutorial?huh?belum sampai takat tu lagi.

@kak nur:conducting workshop?hebat btul!ai kagum.