07 April 2010

Al Fatihah to Adik Dzafri

Pagi ni aku rasa sgt sebak bila aku buka Being Me. Memang sgt sedih. Kehilangan anak dalam masa sekelip mata amatlah tak dijangka oleh sesiapa pun. Tak pernah kita terfikir yang anak kita akan pergi terlebih dahulu daripada kita. Seriously, aku menitiskan air mata bila membaca kisah adik dzafri. Kepada adik dzafri, semoga Allah merahmati mu sayang... (nak copy paste gamba adik dzafri dr Being Me pun aku xsanggup sbb sebak sgt )

6 comments:

Yunus Badawi said...

Saya dah baca melalui link yg you beri tu.

Sungguh menyedihkan. Harap kita tak diuji mcm tu.

shaza79 said...

Al-fatihah untuk untuk Dzafri.. tempatnya di sisi Yang Maha Pencipta.. Semoga keluarga adik Dzafir tabah menghadapi dugaan ini.. Aku sedih..

::Mamalyna:: said...

al fatihah wat arwah adik Dzafri...

mamaaerish : said...

speechless....

sirna said...

Sedihnya!!

Papakeechee said...

Al Fatihah ...