27 April 2010

Apa Yang Aku Buat Hari Ni?

Aku rasa hampir setiap hari tajuk n3 aku mesti ada tanda soal atau exclamation kan? Sebab aku mempunyai masalah untuk berkarya. Ceh, berkarya kunun, macam nak tulis novel or skrip pulak. But seriously, aku memang tak pandai nak tulis panjang-panjang. Kalau tulis surat pun ada 3 baris je. Baris pertama, tajuk. Kedua, isi. Ketiga, sekian. Kan 3 baris tu.

Berbalik kepada tajuk n3 ni. Mungkin ada yang tau atau tak tau langsung tentang hobiku yang semacam ni. Masuk contest la, apa lagi? Hari ni, masuk ofis, ini yang aku buat dulu.


Semalam aku beli Women's Weekly hanya sebab contest dia yang banyak.Ni dah siap isi+potong-potong.


Dah siap! Tinggal lekat setem je. Nasib baik ada si Firli yang jaga DLP Giant Kota Damansara, dia la yang tolong beli setem dan pos kan. Lagi pun kat sana ada pejabat POS so takde masalah la.

Doakan la aku menang lagi. Aku suka menang-menang ni. Korang suka tak kalau korang menang?

12 comments:

cheqna said...

ya allah rajinnya masuk contest..
semoga berjaya erk...=)

Nieza Ishak said...

rajinnnnnnnnnya syidah,


tp kan mmg ada org yg rajin camni tau pastu rezeki dia mmg murah jerk .. sentiasa menang.

kalo akak ni .. haihhhhhhhh .. cabutan bertuah pun tak pernah bertuah .. wakakakak


chayukkkkkkkkk chayukkkkkkk

Aini said...

mak ai! kerajinan nya...

so, all the best and good luck to you!!

Yunus Badawi said...

Aku doakan ko menang.

"Ya Allah berikanlah kemenangan kpd syida dlm SEMUA kontes yg disertainya dan bukakanlah hatinya utk berkongsi hadiah tu dgn hambaMu ini"

Amin

syida said...

@cheqna & nieza & aini : dulu masa muda remaja memang suka masuk2 contest ni. tp terstop sekejap. skg addiction tu dah dtg balik.

@yb: amin. "Semoga hati syida terbuka untuk share hadiah yg dimenangi dengan geng blognye"

Elyn said...

hamboi rajin nyer!!!

Anonymous said...

aduih!! rajin nya dia ... hehehhe ... hope u win kay ... then can share share ... muahahahah ...

Good Luck Syida!! ^_^

Papakeechee
http://papakeechee.wordpress.com

Mama Hanim said...

rajinnya syida.. good luck ok..

syida said...

@elyn : sesi isi masa lapang ( tp buat time ofis hours, mcm mna ek?)

@papakeechee & mama hanim : dengan berkat doa u olls, insayallah ada harapan...

ct rahani said...

semoga berjaya.. amin.. :p

sirna said...

good luck=)

:: iManja :: said...

wah rajennyer masuk contest. wish u luck!