01 April 2010

Award From Elly


Semalam aku dapat award dari Elly. Thanks a lot Elly. http://messhl.blogspot.com/

.::Buat 1 entry tentang award nie::.
This is my 1st award. Lihatlah duniaaaaaaaaaaaaa.............. Elly, i will remember u forever. Selagi urat belum putus banyak..

.::Ucap TERIMA KASIH dan letak link pemberi award pada entry tersebut::.
Jutaan terima kasih diucapkan kepada Elly yang memberi award ni. Aku menerimanya seikhlas hati dan berjanji akan menjaganya seperti menatang minyak yang penuh (ooppps..over la pulak). Aku mengambil kesempatan ini untuk mempromote blog Elly yang super duper best, penuh dengan kasih sayang, belaian manja, semangat kekeluargaan ( harus stop kat sini, or else aku akan merapu ntah pape ntah)

.::Senaraikan 10 blogger sebagai penerima AWARD::.
8-Uda

.::Beritau penerima award, supaya dia tau dia adalah penerima award::.
Akan diberitahu secara progresively.Done!

.::Senaraikan 7 perkara tentang diri anda::.
1-aku suka makan. tp sape yg jmpa aku real life mesti xcaye dgn statement ni.
2- sgt suke shopping as a theraphy
3- tak suka binatang
4- sgt suka katun powerpuff girls, siap bole nyanyi theme song dia.
5- sgt suke pegi beauty workshops - bole collect freebies
6- tak suka membebel, cakap bila perlu shj (eh, yeke?)
7- seorang yang pemalu

7 comments:

ibu_Arifa said...

Okey saya ambik yer... terima kasih syida

shaza79 said...

camane nak amik award ni??

Uda said...

terima kasih.. jap lagik sy letak :)

elly hamzah said...

tq yang!award2 nih tanda kawan mengingati kite!!huhuhu

Umi Nuha said...

mekasih.
saya amik award ni :-)

SyidaMislan said...

hopefully all of us bole jd besties..

al-qamar said...

thanks syida... aku amik ek award ni :D

~munira~