27 April 2010

Baby Baru


Nama saya Aliya Nadira. Umur saya baru 2 minggu kot, saya tak tau, sebab saya kecik lagi, belom sekolah. Berat masa saya lahir 2.5kg. Kecik je kan?

Cute kan baby tu. Geram je. Macam nak geget. Ni anak best friend aku sejak form 2, Farah Waheeda.Dulu kitorang sama sekolah kat Sek Men Lembah Keramat. Ni anak no.2 dia. Anak dia yang first sebaya dengan Aqid. Terasa kekok pulak nak handle baby ni. Macam dah lama sangat je tak de baby. Tee..hee..heee..

Nak lagi ke?

2 comments:

elly hamzah said...

kekekkeke..nakler tu, tapi byunyik cm lam tekak jer..hehehe

syida said...

haah, mmg la.mcm mna bole tau?hihi