30 April 2010

Brunch Anyone?

Tadi pagi dah makan nasi lemak paru. Tiba-tiba rasa macam lapar la pulak. Cepat betul nasi lemak tadi dihadam. Maklumlah, kadar metabolisme yang tinggi. Hmmm.... nak makan ape ek? Malas betul rasa nak pegi food court beli makanan. Nanti obvious sangat la pulak sebab pkl 1 dah nak lunch. Makan je la apa yg ada kat stok dalam tin kat kabinet ni.


Biskut sayur Jacob je yang ada. Bole la...

Tapi nanti lunch nak makan ape ek? Nak kene fikir lagi......

6 comments:

Nieza Ishak said...

akak miting la tadikkkkkk,

amboi syidah ni, badan sekeding makan banyakkk ...

Uda said...

kalau perut dah lapar.. tak kisah laa.. biskut kering pun nikmat

SyidaMislan said...

@kak nieza : kita kene mkn byk, or else bole pengsan.sbb blood pressure low, dgn low sugar level.

@uda: memang nikmat, kak. kalau ada milo, 10 keping bole sekali jalan.

Siti said...

haha..syida takpe mkn byk..bdn maintain jer slim..kalau siti mkn byk (mmg suka mkn byk pun), cepat ejr naik bdn nih.

SyidaMislan said...

@siti: hehehehe jgn le mcm tu cik siti oi!

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Hi awak, Saya minta izin guna gambar dalam entry nie untuk blog saya...

Saya dah follow blog awak... Jemputlah follow blog saya juga...