05 May 2010

Gorjeskah Aku?

Hari tu aku ada buat n3 pasal workshop kan. Ingat lagi tak? Tak ingat pun tak pe, sebab yang baca cuma 4 orang je (jika dinilai daripada komen yang telah ditinggalkan). Its happened last minit sangat sebab aku replacing kawan aku yang tak bole datang.

Make Me Gorgeous, nama workshop tu. Confirmed la sesape yang masuk workshop ni akan jadi gojes bila balik nanti. Ada 3 segmen kat workshop ni, iaitu Grooming class by Aziah Jasmin, How to Dress up by Peter Lum ( judge for project runaway season 2) dan make up class by sape ntah (boring sgt class dia sampai tak ingat nama).

Aku terlibat secara tak langsung dalam dunia workshops ni since July last year. That one conducted by In Trend, bayar RM70 dapat goodie bag RM200 tak termasul lucky draw yang aku menang mekap Stage tu. Tapi workshop kali ni conducted by Eh! Seriously aku tak pernah beli majalah Eh! ni. Tapi takpe la, bayar RM20 tapi banyak ilmu yang aku dapat. Tu tak kira benda-benda yang dalam goodie bag lagi.


Lepas abis workshop tu, kitorang terus redeem free O2 treatment daripada Snips yang berharga RM120. Wah! Sangat best rasanya. Rambut terasa ringan, lenguh-lenguh bahu pun hilang sebab dia urut-urut sekali. Satu jam punya treatment, mestilah banyak benda yang diorang buat.


Yang pakai seluar senteng ni CEO Snips. Diorang ada 8 branch kat Dubai. Kalau aku jadi CEO, nak kena pakai seluar senteng ni jugak ke?



Bersesuaian dengan tema, aku terasa sangat gojes lepas abis workshop. =)


6 comments:

Elyn said...

i adalah pembeli tegar mag EH!! apasal i tak tau ek pasal workshop ni?? hahaha nmpk sgt baca mag skip2...

Nieza Ishak said...

pn gojeshhh,


mmg stail org kaya gitu dah jadik trend ekk? patut la budak2 skrg ni semua pakai suar senteng + ketat kat betis ... huhuhu


** kalo jadik CEO jgn lupa pakai skirt belah smp peha ... tp labuh smp buku lali tauuu ... hihihi

Uda said...

bes nyer dpt mcm2.. suka jugak dgn EH tu.

kelakar pulak tgk fesyen seluar senteng tu..

SyidaMislan said...

@elyn: diorg ada advertise psl workshop ni masa April issue. Tp kene beli awal.Kecik je iklan dia.Macam tak nak bg org pegi.

@nieza:akak ni....malu la akak pgil cenggitu.

@uda: nasib baik dia CEO...

shaza79 said...

8 branch kat Dubai?? nape mase aku kat Dubai dulu aku tak perasan pun kewujudan Snips ni.. kalau tak boleh amik gambar dengan mamat sluar senteng ni.. kekeke..

SyidaMislan said...

@shaza: dia yg ckp ada 8 branch, if dia tipu, aku tak tau la