26 April 2010

Jom Ke 1 SUPERKIDS CLUB HOUSE LAUNCHING & FAMILY DAY


Elly mengajak aku ke 1 SUPERKIDS CLUB HOUSE LAUNCHING & FAMILY DAY...What is that? Best ke? Aku rasa mesti best. Tengok la aktiviti dan program yang disediakan. Aku mengejarkan part goodie bag and Aqid mesti suka playhouse Disney tu. Papa suka ape? Kalau kitorang suka, dia pun suka jugak.Hehehe

Still clueless? Jom tengok aktiviti dan program hari tu;

INDOOR :
* Aktiviti multi-skill untuk anak-anak – face painting, interactive story telling, origami, felt craft dan mewarna.
* Talk dan demo daripada Malaysian Baby Wearers (MBW).
* Bengkel ikatan tudung bersama Majalah NUR.
* Sesi hati ke hati bersama Ms Maizawati (model, usahawanita, duta Avon).

OUTDOOR :
* Bling-Bling Race yang semestinya heboh!
* Demonstrasi dari Bling AutoSpa. Kilat kereta?LAGI MENARIK?
* PHDC. Yeah it’s the PLAYHOUSE DISNEY! * Clowns and balloons. Did I mention clownS? Yea ada 2 clown :)
* Press. Oh yeah, event ini akan mendapat liputan pihak Harian Metro, Mingguan Wanita,NUR dan Pa&Ma.
* Bintang AF akan turut serta!
* Peluang bertemu blogger yang tersenarai dalam 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend.
* Berpeluang shopping di gerai2 yang mengambil bahagian.Dan banyak lagi acara2 menarik untuk anda sekeluarga.

Sila sahkan kehadiran (confirmation) dengan reply email ni kerana 100 keluarga pertama yang mendaftar akan mendapat doorgift istimewa tajaan Maybelinne, Bling2, etc. dan 50 keluarga pertama akan mendapat tag istimewa dari kami!

p/s:copy paste dari elly. Dia copy paste dari Anje.

more info, click SINI


P/S lagi : Kita nak jumpa Siti, Elly, Kak Nieza, Aini, Eb, Kak Nur, dan semua mommie yang dalam bloglist ni.

5 comments:

elly hamzah said...

kikikiiii...pakat copy paste semer, xpe2, janji semer tau..jom jom ramai2..

Nieza Ishak said...

akak tengah pujuk husband ni .. kena buat ayattttttttt baik punyer ...kihkihkih

syida said...

@elly: jom kita serbuuuuuuuu....

@nieza :akak masakkan utk dia sedap2, mesti nanti dia cairrrr...hehehe

Elyn said...

menarik tapi tak pergi kot sebab ade hal dah time tu heheheh

mamaaerish@eb said...

alahai, terharunyer eb...

insyallah... kalo dr bagi eb meronggeng, eb pasti akn singgah... sbb skrg nih, eb diminta berehat dirumah...

hope to meet u too yang... (",)