20 April 2010

Jumpa Siti

Tadi lepas meeting kat site Damansara Damai, aku pegi jumpa Siti. This is my first time jumpa Siti or kawan blogger. Even tho lokasi ofis kami yang sekangkang kera, tapi kami kenal thru blog. Indah betul dunia blog ni, kan? Tapi buat ape aku jumpa dia?

Credit to Siti untuk gamba ni. Dah lapa sangat, tak sempat nak snap photo.

Semalam aku order cream puff dia. 60 biji. Sampai je opis, aku makan 7 biji in a row. Lapar, tadi pagi tak breakfast. Hehehe. Memang sedap. Sangat la gebuss macam orang yang buat dan orang yang beli =). Kalau nak order, terus klik kat gamba cream puff tu. Kalau nak tengok gamba Siti, klik kat sini.

4 comments:

Siti said...

lega hati siti baca testimonial syida nih..alhamdulillah. risau kalau customer tak puas hati...huhu...

syida said...

sampai ke pkl 4.30pm ni, kita da mkn 9 biji.

Byzura Razali said...

ermmm, telan air liur sendiri :P

syida said...

erk, jgn la mcm tu skali. sedap tau siti buat.arini je dah mkn 12 biji.

amat digalakkan order dgn siti.(promote nampak)hehehe