12 April 2010

Nervous Mode

Lepas balik dari Klang jumaat petang minggu lepas, aku telah mendapat satu panggilan (bukan panggilan hangit ye). Panggilan itu bakal merubah masa depan ku, insyallah. Weekends ku jua menjadi tak menentu. Aku tak bole tido malam dengan lena since jumaat malam. Aku didalam nervous mode.

Actually, esok aku ada interview. Nervous sgt. Da lama tak buat keje-keje interview ni. Aku harap sangat aku dapat keje ni, even tho job scopenye a little bit tougher tp akan ku harungi jua. Kepada interviewer, anda janganla judge saya according to my physical ye.

Kawan-kawan, doakan kita ye. Tenkiu. Luv u all!

8 comments:

A D I A said...

good luck for the interview :)

syida said...

thanks adia =)

Siti said...

Semoga ebrjaya yer Syida..waaa..nak tukar kerja baru..jauh la kita lepas nih yer..

ibu_Arifa said...

semoga dipermudahkan interview tu nnt yer...aminnn

syida said...

@siti: baru nak interview je.blom tau dapat ke tak?(tp dlm hati,sgt berharap)

@ibu arifa: smoga doa awak dimakbulkan...amin

Aini said...

all the best!!!

syida said...

@aini: thanks.

shaza79 said...

wah, gud luck dengan interviewmu itu..