25 April 2010

Pemenang Aqids Birthday Giveaway


Mesti semua tertunggu-tunggu nama pemenang GA yang telah lalu kan? Hari tu aku dah janji nak announce nama pemenang sebelum hujung minggu ni. Hari ni hari Ahad, ngam-ngam hujung minggu. Masa aku open GA dulu, aku dah janji 3 pemenang bertuah, kan? Oleh kerana aku telah mendapat rezeki yang lebih sempena birthday Aqid, aku telah meng'up'kan hadiah-hadiah tu.


So, pemenangnya ialah...

Tempat pertama dimenangi oleh Kak Nur . Oleh sebab akak sekarang kat obesi, tolong bagi address kat Mesia ek, kak.

Tempat kedua - Chugie

Hadiah saguhati :Mamasara, Elly Hamzah, MummyShaneQeisha, Juniza, Thaqif Amsyar, Uda.

Tahniah kepada pemenang! Sila anta addreess you all kat syidamislan@yahoo.com.my ,ai tak anta hadiah ke obesi ya. Semua alamat mestilah kat Mesia tau.

Hadiah ai akan post kat n3 esok.
Kepada yang tak menang, diharap dapat menerima kenyataan ini seadanya.

P/S: Pemenang dah letak link ai ke belum?Tee..hee..hee..






16 comments:

nEa FleriDa said...

thniah kpd pmng2...

kakngah said...

congrats!

Uda said...

alhamdulillah ..
suka nya.. lalalalaa..

tahniah juga pada pemenang2 yg lain.. yg tidak menang jgn bersedih hati yer..

terima kasih juga pada syida yg menganjurkan giveaway ini :)

thaqif amsyar said...

Aunty Syida,

Thanx a lot aqif dapt GA dari aunty..mama aqif nya plak yg excited lebih2 wpun dapat saguhati je tp suka sgt..thanx a lot..moga makin dimurahkan rezeki :)

elly hamzah said...

wah..nama ellyade dpt saguhati..mekasih syida..muahhsss!

nanti elly hantar kt email tu yer..

shaza79 said...

huhuhu.. aku tak menang.. ku menantikan contestmu yang lain lak.. hehe

♥ MAMA ♥ said...

alhamdulillah..rezeki mamasara ;-) thanx syida ;-) nnt mama email ek

ibu_Arifa said...

tahniah kpd pemenang2..

♥ MAMA ♥ said...

hi syida..
btul ke ur email address tu?asyik failed je nk send,huhuu

chugie said...

wawawawa... saya menang!! bestnye.. terharunye.. time kasih kak!

Izzlin said...

tahniah kat pemenang..
sy tak pnh menang apa2 contest / GA :( sob sob T.T

mamaaerish : said...

wah... tahniah... ;p

ct rahani said...

tahniah kpd pemenang.. :p

syida said...

tahniah semua, yg tak dpt jgn putus asa. insyaalah ada lagi lepas ni...

temp. housewife said...

thank you Syida. nanti Knur bg alamat Msia. dah nak balik dah pun ni. Alhamdulillah rezeki.

Anonymous said...

ala ... Papakeechee tak menang pun ... huhu .. tak pe la ...buat la contest banyak2 kay ... i can link u as many times as u nak ... hahaha ... and congrats to all the winners!! ^_^

Papakeechee
http://papakeechee.wordpress.com/