26 April 2010

Psst! Nak Tau Tak?

Tahniah kepada pemenang-pemenang yang telah daku announcekan semalam. Aku harap lepas ni you all join lagi GA yang ai buat ye. Ermmm...ada ke lagi? Kalau ada rezeki insyallah aku buat lagi.

Korang nak tau tak apa hadiahnya? Biasa-biasa jek, kalau ada yang tak berpuas hati, sila simpan dalam hati ye. Aku ni bukan blogger yang ternama dan glamer, takde orang yang sponsor pun. Setakat yang termampu, akan aku berikan yang terbaik. Wah!macam speech orang dapat award je.Hehehe.

Ni hadiah Kak Nur, harap-harap Kak Nur suka.

Ni hadiah Chugie pulak, rasanya sesuai dengan jiwa Chugie kot.

Yang dapat hadiah saguhati, aku belum decide nak bagi ape sebab tu takde gamba. Jangan marah ye pemenang saguhati, yang penting korang tetap dihatiku. You guys are so special that's why need more time to cari hadiah yang best. Aku akan cuba settlekan hal-hal hadiah ni latest by second week of May.

Jangan lupa bagi address kat emel gue dalam masa 14 hari dari tarikh n3 ni. Or else hadiah dikira burn. Kejam tak?

7 comments:

mamaaerish : said...

wah... tahniah pd yg menang... bestnyer

Siti said...

wahhhh..syoknya hadiah....tahniah sapa yg dpt tu..

uncle said...

waa nampak macam dasat hadiah tu..uuu nanti uncle teringin nak masuk la lepas ni

elly hamzah said...

hahhahaaa..bunyik cm kijammm, but tetap sweet..hehehe

syida said...

@mamaaerish & siti : next time pastikan u all menang.

@uncle : biasa-biasa je hadiah tu. if uncle masuk, ai bagi hadiah best punye.

@elly : sweet like chocolate?

elly hamzah said...

sweet lebey dr chocolate..persahabatn terjalin tru blogging..wah, indahnyerrr

syida said...

@elly: mmg indah!