06 April 2010

Ringkas Aje...

Hari ni n3 agak lambat sebab baru balik dr site kesayanganku yang semalam tu. Alhamdulillah site visit by PWN tu berjalan dengan lancar. Bukan setakat PWN je yang dtg, UPEN, PDO, ICT, JKR pun ada tu belum kira main-con and sub-con. Pagi tadi aku risau jugak ramai yang datang sebab takut food tak cukup. Memang tak cukup.Confirmed. Sape yang tak dapat makan nasi lemak sotong yang sedap tu, makan kuih je la ye....Hehehe...


Lobby/ Waiting Area


Courtyard yang sejuk mata memandang

Maybe ada yang tertanya-tanya bangunan ape yang company aku buat, ni la Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah Petaling yang baru. Nanti sesape yang nak byr cukai tanah area daerah Petaling, datang la sini. Cantik tau. Puji sendiri, nampak. Selama aku keje kat company ni, projek ni la yang paling aku sayangi. 4 tahun keje, 1projek je ke?

4 comments:

Siti said...

mmg cantik nampaknya tu..okk...nanti leh byr kat sini yer..

syida said...

@siti: make sure bayar, jgn tak bayar.hehehe

shaza79 said...

wah, mmg cantik bangunan ini tapi aku byr cukai tanah kat mpaj.. Tak dpt le pegi..

syida said...

@shaza: aku nak paksa jgk ko dtg sini.aku xkira....