31 May 2010

Cara Menyejukkan Rumah Allah


Daripada hari pertama day akak gorjes keje kat company takde family day ni, akak gorjes telah diberikan mandat tetap untuk monitor projek masjid yang kitorang buat. Kitorang tak buat masjid sebijik-sebijik ye, tapi more mosque enhancement and refurbishment. Inilah projek yang kami sponsor 100%. Most of the masjid kami sejukkan je. Kami pasang aircond supaya menggalakkan lagi ramai orang mengimarahkan masjid tu.

Harini akak gorjes ada meeting kat Masjid Muaz bin Jabal,Setiawangsa. Ada buat inspection dengan JKR, Jawi dan of course orang masjid sekali. Dulu masa mula-mula datang sini masjid ni bogel je. Erk!Masjid bogel? Bukan la bogel ape, tapi macam semuanya kelengkapan basic je. Alhamdulillah bila ramai orang datang dan menderma, diorang tambah sikit-sikit.

Akak gorjes berdoa semoga amalan kita diterima olehNya. Amin.



5 comments:

Mama Hanim said...

keje yg bagus..tahniah..

Izan Ishak said...

alhamdulillah...seronok ye jadi sebahagin tenaga kerja utk sejukkan masjid..

ibu_Arifa said...

bertambah "saham" mu kak gorjes..
sukanyer!

Papakeechee said...

Ameeen!!

Elyn said...

aminnnn