21 May 2010

East Coast Style


Aku dah bosan mengadap mihun hari-hari tak termasuk mihun kat opis gomen tu. Hari ni aku nak tukar selera pulak. Aku makan laksam. Ahaha... Agaknya ni la yang Darkbatman cakap laksa siam tu. Agak heavy jugak bagi orang yang kecil molek (molek ke? Ahaks) macam aku ni. Sambal cili tu aku tepikan sebab makan sarapan tak elok makan pedas-pedas nanti perut akak gorjes terkejut.

Tapi selalunya makan breakfast hanya akan membuat aku kenyang sampai pukul 11am je. Pastu dah start craving for food. Perut akak gorjes ni macam stokin. Lepas ni nak kene fikir nak makan ape untuk brunch pulak? Any suggestion?

10 comments:

zue @ annaleeya said...

pagi2 mkn laksam... sedap tuh!!!

kakngah said...

aku baru berkira2 nk pekene laksam. skali sold out pulak kt tmpt biasa aku beli tu. pokcik tu nyer laksam kaw beb!
sebagai ganti aku beli mee goreng sambal petai.. :P

Nieza Ishak said...

hamboiiiiiiiiiiii dapnyaaa,

ni makanan kegemaran suffiya + zulaikha sorang sebungkusss kalo dapat ngapppppp ... hihihi

Siti said...

lama tak mkn..huhu..sedapnya

A D I A said...

laksam satu2 nya makanan kelantan i leh makan. eh i pun cepat lapar gak. tapi i sekali makan dalam kuantiti sikit la. perut kecik.

Elyn said...

dah lame i tak mkn laksam ni....

zie zieA said...

wahh!!!
sedap nyer..
hum..owg kt sini krang pemakanan bub dok hostel kan..ngidam nye~~

zie zieA said...

wahh!!!
sedap nyer..
hum..owg kt sini krang pemakanan bub dok hostel kan..ngidam nye~~

zie zieA said...

wahh!!!
sedap nyer..
hum..owg kt sini krang pemakanan bub dok hostel kan..ngidam nye~~

zie zieA said...

wahh!!!
sedap nyer..
hum..owg kt sini krang pemakanan bub dok hostel kan..ngidam nye~~