13 May 2010

Fridays on Thursday

Hari ni agak boring kat opis ni. Nak keluar pun rasa macam malas. Lemau jek. In order for untuk aku menaikkan semangat kerja, aku dah membuat keputusan yang agak besar dan keputusan yang memang mengikut nafsu. Seriously.


Aku pergi makan kat TGI Fridays! Bila makan sedap, baru la ada semangat nak keje. Betul tak?


Tapi bila dah makan sedap sangat, mata pun agak layu jek bila dah kenyang. Mana semangatnye?

10 comments:

kakngah said...

zzzzZZZZZZzzzz...

Mama Hanim said...

perhhh..mmg menu org gojes..huhu..

mama_umar_maryam said...

klu saye mmg smgt part mkn2 je..part kije zzzzzz..hihihi

chugie said...

hi.. dh lame x singgah sini ni!

same lah.. sy pun tengah layu mata ni. td g makan ayam penyet lg.. now feel so sleepy..

Jom tido!!!

siti said...

wah sedap nya...

Nieza Ishak said...

uwaaaaaaaaaaaaaaa TGI .. OMG ... hahahah

akak poket kering sokmo .. pi TGI bila poket penuh jerk ..hahaha


sedapppppppp wehhh .. fav akak yang macorani & cheece tue .. + stik .. uwaaaaaaaaaaa meroyan kejap. sedapnya stik dia .... huhuhu

Papakeechee said...

entry yang sgt melaparkan .... excuse me kak gorjes (kak or adik eh?!?!?)while i go ngap makanan kat pantry jap ... huhuhu

mama zharfan said...

sedap banget ni..

Siti said...

nyampah tau syida ni..selalu gi mkn tak ajak jiran..majuk...majuk..majuk..huhu...

Ju@Lucky^Mummy said...

ohohoho.... sedapnye..

tetiba lapar balik..

hurmm