12 May 2010

Ibu Arifa Punye Pasal

Tajuk memang tak bole blah. Macam nak cari gaduh jek.

Maybe ada yang perasaan sejak dua menjak ni n3 aku ada je perkataan "akak gorjes". Sampaikan ada yang panggil aku "akak gorjes" or Kak Nieza panggil aku "adek gorjes". Dia siap buat surat chenta untuk aku lagik, kelassss akak aku yang sorang ni. Aku suka nick tu. Tapi tak bermakna yang aku ni perasan yang aku ni gorjes sangat. Aku sedar diri.

Tapi there is nothing wrong to have a nick name yang agak-agak manja gitu. "Akak gorjes" kan manja kan? Its all happened when Ibu Arifa gave me the award two weeks ago and Adia started changed her name in my comment box as Adiagorjes. Remember the n3 especially i made for her? If Adia can be Adiagorjes, i wanna be gorjes too. So i started to blogwalking and leave my nick as "akak gorjes" or "si gorjes".

No harm using a cute nick. Sesuai dengan saiz petite ala-ala Eva Longoria ni. (Akak gorjes, tolonglah!). Yuhuuuu, this is emo n3, ikut suka aku la, kan? This nick juga telah merapatkan aku dan kawan-kawan blogger ku. We have that thing called - BONDING.

Disebabkan nick tu unique visitorku bertambah ramai (maybe ada yang nak tengok kegorjesan aku ni..hehehehe), follower ku jua semakin bertambah. Thanks to each of u! Thanks to Ibu Arifa for the award. Ni semua Ibu Arifa punya pasal.Hehehehe.


8 comments:

ibu_Arifa said...

hahaha..ok per guna nick name tu.. saya suka jer..suka jgk tgk kat merata2 chat box..nick name baru kak syida ni.. tak de lah rase dunia blogging kita ni skema sgt ..tul tak?

Nieza Ishak said...

alahai ..

ada yg pertikaikan ker???

akak tetap panggil adek gojess ... esok2 akak panggil syidah gojeshihihi. Ok apa, Dulikss org lain.

Uda said...

okies apa.. sesuai benor gelaran gorjes tu utk syida... org dia kecik miut jer.. tapi sapa sangka dah beranak 1..

A D I A said...

patut la tersedak masa makan beriyani ayam tadi, nama ku diseru rupanya.

Drama Mama said...

haaa ingatkan nak cari gaduh ngn ibu ariffa tadi. hahahahhaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

SyidaMislan said...

@ibu arifa: ok, cnfirmed. my other nick will b akak/adik gorjes.

@nieza: pedulikan mereka, kak. yg penting adek tetap gorjes.

@uda: seswai? tenkiu kak.ilebiu.

@adia: hehehehe

@dramamama: mana bole cri gaduh, da bgtau dia dulu b4 buat n3 ni.

Elyn said...

nick gorjes tu mmg unik. mudah bg i nk ingat pada u la!!

SyidaMislan said...

elyn, *blushed*