20 May 2010

Mihun Goreng Penuh Dengan Masalah

Hari ni ada meeting dengan orang gomen lagi. If hari-hari akak gojes meeting dengan orang gomen, confirmed lepas ni aku bole beli umah 18 bilik sebab dah save duit makanan harian. Kalau beli kat cafe pun paling tidak kena spend lebih kurang RM5 sebab ada je benda makanan lain yang akak gojes nak beli. Just do the maths. Hehehehe...


Aku penat dan letih bila tengok mihun goreng ni. Banyak betul masalah dia. Alahai! Tak bole ke diorang buat yang ala-ala cost saving jek? Mestilah akak gojes kene ambil sikit masa untuk menyelesaikan masalah mihun ni. Dah settle semua, barula bole makan. Lain kali nak kene kawtim dengan C.C yang selalu order makanan ni la. Sekali-sekala nak jugak ikut tekak aku. Mengada-ngada tak? Hihihiiii....

8 comments:

A D I A said...

meting hari2 dgn govt leh naik la berat badan u. i klu meeting dgn govt sampai 2 jam. tapi 30 min je yg betul2 meeting, lain tu byk melalut. opss.

sirna said...

kak gorjes ni asik meeting je ek..hehe, busy betul dia...busy2 pun sempat bukak blog, tu yg tabik spring

SyidaMislan said...

@adia: im not sure it works for me sebab bfast pukul 8 tapi pkl 11 da lapa balik.

@sirna: kalau da suka, sanggup buat apa saja kan?hehehe

jaya jr said...

haha,mihun bes pe..
klo order kt kedai,jarang dapat sikit nk banding ngn kuey teow @ mee goreng..
klo sikit,lempang je tokey kedai kedekut tu..
haha

kak ina mail said...

meeting ngan govt dapat makan bihun free ye.cam tu nak hari-hari meeting.khe khe

rATu kEBaYA said...

mmg gomen meeting mestii makan mee hon n kuih karipap kan.. sbb suami saya klu balik dr meeting mesti tapau mee hon tu.. hehehe..

ain fathihah said...

saya tak suka bihun kecuali bihun singapore

ibu_Arifa said...

makan free?.. saya suka!!!