19 May 2010

My Float Is Going To Explode!

Macam biasa, aku akan keseorangan bila datang bab makan-makan ni. Ada sesiapa nak teman akak gorjes tak? Hari ni makan lunch kat R+R Sg Buluh. Actually tempat ni tak sebegitu haunted seperti yang ku sangka. Minggu lepas makan breakfast kat sini terlalu pagi sebab tu kedai tak bukak lagi. Tapi bila datang time lunch, meriah la jugak.

Nak makan Burger King or A&W? Burger King ada bege sebesar muka aku, tapi A&W ada float idaman hati ku. Even tho, bege A&W aku tak bape suka serta friesnya yang agak keras, aku pegi jugak makan kat sana. Hehehe...



Nampak tak float dia yang macam nak explode tu. Sekali aku sluuuuurrrrppp! Dah flat terus, tiada macam mau explode lagi....

7 comments:

kakngah said...

kalau blk kampung, aku mesti benti mkn situ. layan ns lemak kerang. sedap! ko cr la kedai yg mana satu hahahah!!

mama zharfan said...

yummy :) me pernah sekali/dua kali mkn kat sini :)

Uda said...

nak tumpang sluuurrrppp samaaa..

ibu_Arifa said...

nak sikit leh?..lama tak mkn kat a&w.
tgk buih tu..mcm sedap tul..

SyidaMislan said...

@kak ngah: nanti kita pegi cari. byk masa lagi sbb projek damansara tu baru je start.

@mama zharfan: mmg best minm float time cuaca panas macam skg.

@uda: marilah kita slurp bersama2

@ibu arifa: sekali skala takpe...mmg sedap.

SyidaMislan said...
This comment has been removed by the author.
Umi Nuha said...

nak jugak!