28 May 2010

Nak Yang POWER?

Akak gorjes selalu bagitau kat korang yang akak gorjes mesti makan banyak kali setiap hari. Breakfast, brunch, lunch, tea break, dinner, supper semua lengkap. Jarang sekali aku skip semua tu. Dulu masa bujang-bujang adalah, sebab selalu je poket kering. Hehehe.

Akak gorjes nak bagi satu rahsia yang dah lama aku pendam untuk tatapan korang. Nak practise pun bole jugak. Akak gorjes suka makan makanan yang memberi POWER kepada diriku. Korang nak try tak?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Granola Bar. Inilah alas perut aku bila kelaparan untuk menambah POWER!

3 comments:

kakyong said...

ini memang sedap... sukaa

ummikhayra said...

yes.. ni memang kesukaan nini... suka apple apa ntah.. yang merah itu... :P

Ermayum said...

i pun suka ini :))