07 May 2010

Pengumuman Yang Berharga RM100

Adalah dengan ini diumumkan bahawa hari ini tiada n3. Sebab akak gorjes cuti. Walaupun leave form akak gorjes tu boss belum sign, tapi akak gorjes kamikaze jek. Akak gorjes tak kira. Kalau akak gorjes tak amik cuti ni, by the time ujung bulan ni dah forfeited.

Nape akak gorjes nak cuti hari ni? Cuba teka? Kalau betul, akak gorjes bagi hadiah voucher Giant RM100.


Closing teka-teka ni tamat pada hari ini jam 11.59pm.

P/S: Sape yang satu opis dengan akak gorjes dan kawan satu sekolah adalah tidak dibenarkan sama sekali mencuba nasib disini.

Tunggu ape lagi korang? Cepat teka!

20 comments:

darkbatman said...

cuti nk bersalin kot?hahaa..xpun sbb nk rest..

ayuselalu said...

ayu nak teka


Sbb meluat dgn si Harun tuu...

kahh..kahh tul kan???

puterapescado said...

mesti akak nk balik kg..ade orng kawen..tol x akak???

kakngah said...

akk gojes g spa
meningkatkn lg kegojesan

Umi Nuha said...

akak gojes ada reunion geng sekolah...

IbuHakimHaikal said...

akak gojes nak g shoping kot...huhu..betul ke?

Aini said...

hmmm... soalan cam soalan SPM jer gayanya... hehehe...

gorjes cuti jugak walaupun boss belum sign leave form.. apakah?

gorjes ada appointment untuk buat facial???

sah-sah makin gorjes gitu!!! auwww...

JUE said...

Nak teka jugakkkkkk!!!!!

Gorjes gi holiday...

Alya said...

akak gojes nak blik kampung.....rindu pada kpg....

Suhana Shahril said...

Takpe..cuti rehatkan minda.Selamat bercoti

A D I A said...

cuti sebab nak gi dating. hamboi letak orang cuti atas meja bos pastu cabut ye.

SyidaMislan said...

klu: setakat ni takde lgsg yg dekat dgn jawapan.

ibu_Arifa said...

nk gi hanter adik gi masuk matrik mcm saya jugak.

~aslizaahmad~ said...

akak nak g buat reunion ngan kengkawan lame? kan? kan?

Nieza Ishak said...

akak gojes nak pi dating2 dgn hasband ekkkkkkkkk?????


** cam akak selalu buat ..wakakakak

shaza79 said...

aku nak teka. akak gorjes nak gi nursery aqid ke. ade birthday party untuk aqid. aku teke jer..

::Mamalyna:: said...

saya teka yek...

sebab akak gojes nak p shopping...

Siti said...

uik..nak teka..tapi tak tau la jawapan..huhu...

ermmmm....syida nak gi byr saman yer..hahaha....tak pun byr cukai..hehehe

Uda said...

tak tahu la syida

pi jabat pos kut..

mama_umar_maryam said...

slm,nk teka jugak blh? nk renew lesen?nk g gathering? or ade wat kenduri ke ape so cuti nk prepare,hehehe