03 May 2010

Report Untuk Si Gorjes

Hari Jumaat lepas Adia a.k.a Adiagorjes telah meminta aku memberi report kepada dia. Siapa Adiagorjes ni? Gorjes sangat ke dia? Nape pulak aku nak kena bagi report kat dia? Kepada Adia, im not writing this report to review your blog ye. Aku masih dalam level beginner dalam blogging ni dan aku belum sampai taraf nak mereview blog orang lain.

Sebenarnya, Adia tak dapat pergi ke Pavillion hari Sabtu lepas untuk Origins ReGreen The Earth campaign sebab dia terpaksa fetch hubby terchenta kat KLIA. Dia meminta aku update dia apa yang berlaku pada hari tu. On top of Origins punya campaign tu, Pavillion akan distribute shopping vouchers juga.

Bila sampai kat Pavillion, aku tercari-cari kat mana sebenarnya tempat Origins ni. Aku ingat kat tengah-tengah concourse tu, tapi ada promotion Ogawa pulak. Tak nampak langsung booth Origins. Tapi kami nampak kete Ironman la. Apa tunggu lagi? Aqid posing dulu kat situ la.


Terlalu ramai orang kat Pavillion tu, maybe sebab hari cuti kot. Aku dah malas nak berjalan lagi nak mencari Origins tu. At the end, aku pegi tanye je kat information counter. Dia cakap kat luar, belakang Esprit. Bila dah sampai, Aqid dan aku posing kat situ dulu. Kena amik gamba, nanti Anty Adia tak caye.

Kat situ orang Origins bagi sample. Ada clown buat belon tapi Aqid takut. If nak participate dengan lucky draw kene beli reusable beg harga RM18 atau RM36. Malaslah nak beli, dah banyak sangat kat umah tu sampai tak terpakai. Lagipun, Asben dah jeling-jeling. Hehehe..Pastu baru la event tu start. Ada Mix fm Morning Crews, on of them is Ferhad, yang lain aku tak kenal.


Kami dah tak larat nak tunggu sebab cuaca hari tu berbahang sangat. Kami juga tak tunggu bila diorang distribute voucher Pavillion tu. Last-last kitorang masuk dalam pegi shopping baju raya Aqid.

Sekian sahaja report untuk ADIA.


Terima kasih.

10 comments:

Uda said...

gojes.. sangat gojes.. syida tolong beli satu yang merah tu.. hehehe

SyidaMislan said...

@uda: beli satu yg merah? nak kene jadi ironlady dulu la...

Alya said...

syida thanks yer sebab tunjukkan nak wt signature tu,tapi tang border tu ya tetap tak reti lagi...huhuhu

SyidaMislan said...

@alya: part border tu kene try n error sikit. kene cri html dia.

Elyn said...

merah tu mmg gojes!!!

Nieza Ishak said...

harini semuanya guna perkataan gojesss ekk???

hihihihi

SyidaMislan said...

@elyn: paling gojes of all

@nieza: hari gojes sedunia kot?

A D I A said...

motif nama i diulang, i malu hoocay (suka sebenanrnya hik hik)

thanx dear gigih buat report. wah gigih ke? flight hubby postpone la pulak, btw i pun tak sihat. gigih buat autopublish bagai hehe.

aqid nak sama besar la ngan mummy diaa. jeles aiii.

chang said...

amboi cute n handsome betul aqid mcm adik jer

SyidaMislan said...

@adia: banyak link u ai letak kan?suka tak?hehehe

berat Aqid 1/3 dr berat ai jek.

@chang: mmg adik ai je....hehehe