13 May 2010

Skandal Bawah Umur


Budak kecik ni baru 2 tahun. Dia memang sangat notty and cunning too. Dia suka main, pastu buat sepah. Tapi dia tak nak kemas. Dia suka makan nasi sendiri, pastu habis bersepah satu rumah. Nasib baik ada papa dia yang rajin sapu.Hehehe



That little girl nama dia Nina. Aqid suka main dengan Nina. Cikgu kat school pun cakap Aqid asik dengan Nina je. If ada budak laki lain nak main dengan Nina, Aqid cepat-cepat bawak Nina lari. Kat umah pun sama, asik sebut nama Nina, Nina, Nina. Kadang-kadang mengigau pun sebut nama Nina. Budak kecik pun da ada skandal?



Ni bukan skandal Aqid. Ni Kak Erin dengan Kak Elis. Ni cousin Aqid. Bila pegi umah kakak, Aqid tak nak balik. Tapi Aqid selalu buat kakak nangis. Notty la Aqid ni. Cuba tengok ape persamaan diorang ni?

Telinga masing-masing capang!

8 comments:

shaza79 said...

notty ek aqid.. ni mesti ikut mummy die ni.. mase zaman sekolah dah ade skandal.. haha.. kak erin dgn kak elis tu twin ke??

sirna said...

memang tgh notty kan budak-budak time umo gini--same goes to my mikael..

Siti said...

waaa..kecik2 dah ada makwe yer..notty tau.

Uda said...

tecik2 notty tak per.. yer cayang..

Elyn said...

opss telinga capang jgn die sebut.... terasa aii tau ekekekek

Nieza Ishak said...

hahahaha

tak lama lagi, dapat dah menantu tue syidahhh oiiiiiiiiii ....hihihi

ibu_Arifa said...

hohoho..pasang awek dah yer kecik2..amboi.. power tau!

SyidaMislan said...

@shaza: oit! aku belum nak reveal cite masa skola lg la.aah diorg twins

@sirna: hv to lived w it.

@siti:tu la dia.budak skg lain mcm

@uda:nti besa tak mo notty dah.

@elyn: ops!maaf.

@nieza: akak, kita target anak akak je.heheheh

@ibuarifa: nak pasang awek jarak jauh pulak lepas ni.hehehehe