09 June 2010

Adhoc Contest : Cuba Teka?

Tatkala you olls membaca entry ni, aku tiada di office mahu pun di site. Tidak juga di pejabat orang gomen. Aku sangat gumbira dihati ini sebab bos aku pun takde. Dia pergi bercuti ke Melbourne. Ngeh Ngeh Ngeh (evil grin).

Dia ingat dia je bole cuti? Aku pun bole jugak la. Ni statement marah sebab pernah bertekak dengan bos pasal cuti. Lupakan semua tu, yang penting akak gorjes nak korang concentrate dengan tajuk entry ni.

Soalan : Cuba teka akak gorjes kat mana?

Sape dapat teka dengan betul atau hampir betul, nanti akak gorjes bagi hadiah yang ikhlas dari hati nurani lagi suci....ahaks!

Syarat penyertaan:
1. anda mestilah pengomen/visitor tegar diblog ni.
2. make sure link akak gorjes kat blog korang yeaaa..
3. Penyertaan di tutup pada hari ni jugak, tapi sampai pukul 10malam.
4.Insyaallah, pemenang akan diumumkan secepat mungkin.
5.Hadiahnya, voucher shopping (ni clue tau!)

Good Luck u olls!

13 comments:

Salmia said...

HUH, SOALAN SUSAH TOL NI. XDE CLUE LANSUNG.. TP YANG PASTI MESTI KEJA SEPARUH ARI PASTU LARI BALIK UMAH. HAHAHA

A D I A said...

haah baru nak teka balik umah. MC/EL/ponteng hehhe. tak pun kat midvalley.

u gi melaka jumaat kan? tak sempat kita bersua dan beramah mesra :(

kakngah said...

ko tgh tebongkang ats katil eh???

Salmia said...

jalan-jalan kat pavilion kot

shaza said...

takkan nak celebtrate besday aqid lagi kot?? ni mesti akak gorjes pegi spa pastu buat facial kannn...


p/s- aku ni tergolong dalam 'pengomen tegar' ke??

mama_umar_maryam said...

mane plak kak gojes nih berjimba2..heheh..blh jwb bape byk nih?

1. g klinik kott..hiks
2. g bwk akid jln2,mkn2,main2,shopping
3. g tgk wayang LBS,hahahaha

Elyn said...

ko pi shopping ek??

chugie said...

ala.. x de ke klu ke.. hintz ke.. bleh gak teka kak.. heheh:))

saya teka, akak gorjes kat kampung ye.. ke kat umah tengah lepak2!

azila raffie said...

salam kak.. lama x singgah cni.. sihat kah?

hek! akak kt reject shop warehouse sales kot..

kuikui!

Umi Nuha said...

kat shoping mall ye.. :)

Ummi Dania Yasmine said...

Di Jaya Jusco ke????

chugie said...

eh ade clue.. g Jusco ek?skang ni dah start sale kan?

Papakeechee said...

i suck at guessing but here goes ... u bawak Aqid kuar jalan jalan sambil bershopping utk raya ... =)