04 June 2010

Di Celah Kang Kang

Semalam lepas balik dari Damansara Damai, terasa macam panas semacam. Sepatutnya sekarang ni petang je mesti hujan. Tapi semalam takde pun. Masa aku kat sana pun bukannya petang sangat, tapi around 3pm je.

Lepas amik gamba ape yang patut kat site, tiba-tiba terasa macam nak makan McFlurry. Oh my goodness! Aku sangat tergila-gilakan mu, bole tak cam tu? Hehehe. Bagusnya Damansara Damai ni, walaupun pun access keluar masuk tak bape best, tapi diorang ada McD okaaaay! Aku ingat nak lepak kat situ, tapi disebabkan panas so aku pegi drive thru je.

"McFlurry Oreo satu!"

Disebabkan kerajinan aku yang berada ditahap melampau, lepas balik site aku balik semula ke ofis. Bole dikira sangat berapa kali aku buat cam ni.Muahahaha. Aku makan la McFlurry tu dalam kete.


Nampak tak lokasi McFlurry tu? Aksi merbahaya, jangan ditiru ye.


Sedapnye McFlurry ni, tapi diorang tercampur dengan Cornetto, takpelah. Maafkan saja mereka tu.

9 comments:

sirna said...

hahaha...tak tahan nk gelak...

i like mc flurry too

ibu_Arifa said...

amboi..dicelah kangkang tuh.. aksi gambar panas nih..

saya pun suka jgk McFlurry.. sluppp..

nurul said...

mane gambo bebudak 2 ketol mandi wat bubble art ari tu. x upload ker

Yunus Badawi said...

Nasib baik ko makan sendiri. Kalau ko bagi org lain, adalah tu nanti yg gila bayang hehehe

Yunus Badawi said...

Baru pukul 3 pm tak kan dah nak balik rumah. Marah anak bos kalau dia tahu ahaks

kakngah said...

kecut lokasi mcflurry



hahahahaha!!

A D I A said...

u patut bagi mcflurry tu kasi husband makan heheh.

Huda said...

hehe..aksi panas tu :)

chugie said...

owh.. mc flurry upenye... adui..

tajuk bikin ana pengsan lah!