26 June 2010

Hangin Satu Badan!!!

Hari ni lepas sembahyang subuh aku dah pasang niat nak jenguk umah kengkawan since semalam aku tak dapat nak jalan-jalan sangat. Aqid merengek je sebab demam. Kejap-kejap dia muntah pulak. Temperature badan dia turun naik la. Bila dia rasa macam sihat sikit, mula la nak berdancing bagai. Tu tak kira dia lagi yang sekarang ni dia suka sangat melompat. "Topat! Topat! Topat!".

Aku mula dengan membalas komen korang semalam, as usual. Then barulah jenjalan umah kengkawan baru dan lama. Part yang membuatkan aku hangin ialah time aku nak bagi komen. Semua komen box korang aku takleh bukak. Tunggu lama sikit pastu dia cakap not responding, dah nak kene restart. Gua sudah hangin.

After that, aku pegi jalan-jalan kat umah kawan baru aku. Its even worst. Blank je semua. Tapi dia tulis done. Sepatutnye dah fully loaded, but zero. Gua hangin lagik!

Is it because of broadband ni or aku guna IE or netbook yang baru ku beli ini? Ada yang bole tolong tak?

10 comments:

A D I A said...

nak jawapan tunjuk dulu pic netbook. err ada kena mengena tak?

Salmia said...

wah..baru beli netbook? hmm..maybe sbb berukband kot tu.

Izan Ishak said...

syida...izan pun kadang2 camtu. selalunya psl berukband...tp ntahlah ye~

kak long said...

memang pun...
tgh syok menaip dia bt hal..
maun nk hompeh yo sumo eh..

SyidaMislan said...

Adia,
i dont see kat mana relevannya nak letak picca netbook baru ku itu disini....i told u dat i punya kaler biru.lebih kurang mcm ur hubby punya.

SyidaMislan said...

Salmia,
akak ada perasaan yg menjurus ke berukband tu.but in the other hand, maybe akak kene tukar to google chrome kot?

aku ni dah la agak buta IT.tau on and off je.

SyidaMislan said...

Izan,
not sure la.tp bile kita tgk graf broadband ni macam ok je.sebab graf dia menaik je semua, takde yg merundum.

SyidaMislan said...

Kak long,
nak hempas?errrr...kena fikir 500x kak.beli ni sume pakai duit,bukan daun.hehehehe...

kakyong said...

penah juga terjadi mcm tu,,..
kdg2 cookie xde dlm browser.. tu pasal kakyong la ni ade 3 browser.. ade masa guna chrome, ade masa guna IE, ada masa guna mozila FF..

SyidaMislan said...

kak yong,
oh!kena guna 3 browser ke?
ok, nanti kita install semua.
thanks kak.