22 June 2010

Kek Separuh?


Apa yang korang nampak kat gambar ni? Apa yang tak kena dengan kek ni? Cuba perhatikan betul-betul.

Dah tengok betul-betul?

Its Mango cake by Secret Recipe. Semalam ada celebrate birthday besties aku kat office. Fyi, semua birthday yang dicelebrate di office ni mesti kek SR. Dah jenuh kami ulang-ulang satu catalog tu. 2 tahun lepas kek aku ada gambar tweety tau. Actually aku nak gambar powerpuff girls, tapi diorang salah buat. Cett!

Actually aku terlambat untuk sesi potong kek ni sebab ada meeting kat luar, diorang dah potong dulu. That is why bila aku nak amik gamba kek tinggal banyak ni je.Hehehehe. Cuba teka aku makan banyak mana? *wink* *wink*

18 comments:

Salmia said...

fyi, sy sangat suka makan kek! hahaha.. terliur gak tgk pic tu. ish nak g SR la..

kakngah said...

yg separuh hilang tu l ako yg bedal kan....



kt sini xder SR. yg ado NR - nyonya resepi hahahaha!!!

kak long said...

sodap eh kek tu...
tinggal separuh dikojo an dek bebudak tu...
osah buruk makan eh...
ngeeee...!

SyidaMislan said...

salmia,
pegi, jgn tak pegi..

SyidaMislan said...

kak ngah,
nyonya recipe? kat KL takde la NR.hehhe

SyidaMislan said...

kak long,
sodap kak!kita makan cikit jek,diorang ni ha yang buruk makan.ahaha..

balqis said...

mesti makan habiskan yg tu. :)

ejaMaria said...

yg rongak 1/3 tu nko la yg mamam kot :)

chugie said...

emm x penah try kek yg ini.. sedap ek?

Ena said...

heheh..

same la kat sini pun arini ada sambutan yg tak disaengajakan.. heheh.. caner la tukan!. pun SR juga la.. kek nya memg best kan!.. :)

ibu_Arifa said...

sure akak sapu semua kek tu..hihi

Izan Ishak said...

syida...nak cari jugaklah kek kat SR. Rasa dah terliur2 nih nampak gambar kek walaupun separuh je~

sirna said...

aku rasa ko mkn sikit je sebab dah kena balun dgn org lain dulu

yummynya kek..

kakyong said...

best nya cheese cake..

Umi Nuha said...

nak!!!!!!!!!!

SyidaMislan said...

@balqis:takkan nak abiskan semua tu?agak-agak la.hehehe

@ejamaria:kita makan 1/10 je,besar sgat kalau makan 1/3 tu.nanti sakit gigi =)

@chugie:sedap, tak terlalu manis la...sweet je mcm si gorjes. ngeee...ngeee

@ena: dah makan SR hampir setiap bulan selama 4 tahun, dah agak muak jgk la.harap2 SR bole keluarkan kek baru.

@ibu arifa:tak cukup masa nak menyapu semua tu...terkejar2 makan sambil buat keje.

@izan:call husband suruh bawak balik sebulat.cnfm tak terliur lagi lepas ni.=)

@sirna:jawapan yg selamat.hehhehe.jgn lupa bg emel, nak anta hdh.

@kak yong:ni bukan cheese kek kak.

@uminuha:meh le dtg kl.

DrSinga said...

power puff???
hehehe...
rasa2 comel macam Blossom ek?
:)

Elyn said...

ko bedal sume ni!! ekekeek larikkk