12 June 2010

Opocot!

Thanks Mama Adam for this tag. Akak gorjes suka tag ni sebab senang jek. Jom tengok hasil nukilan akak gorjes korang ni...ahahha...

1)adakah si gorjes happy sekarang?
happy sebab dah weekend and happy sebab dah kat kampung Asben

2)nape si gorjes tak happy?
seboleh-boleh nak mengelak dari perasaan ni, sebab kalau tak happy nanti cepat tua.

3)apakah benda yang buat si gorjes happy?
shopping, window shopping, blogshopping, e shopping. Shopping sesaje.

4)pernah tak si gorjes menerima tag?
Adalah jugak, tapi kadang2 terbuat-buat lupa sebab ada tag yang agak susah dan memerlukan pemikiran yang mendalam. akak gorjes malas gitu. Maaf la kalau korang tag akak gorjes mengelat.

5)warna yang si gorjes suka?
takde yang specific, asal cantik di mata.

6)5 orang yang si gorjes sayang dan nak tag
Siti, Adia, Elyn, Ibu Arifa, Kak Nieza

7)adakah si gorjes happy dengan apa yang ada?
Alhamdulillah sentiasa happy dengan kurniaannya. Well aku bukan perfect, keinginan dan nafsu tu memang selalu ada...

3 comments:

A D I A said...

tag ni muda dan tak perlu pic, insyaAllah i mampu buat buat masa ni hheh. hubby baru hantar berukband, leh onlineee

nigina said...

terima kasih akak gorjes... heheheh

Elyn said...

time kasih tag aku.. tp zaman bile aku nk buat ni?? ekekekek i try bebeh!!