25 June 2010

Popularkah aku?

Wah, tajuk memang tak hengat kan? Hari ni kan dah Jumaat, takkan nak cerita pasal benda-benda serius pulak? Dah weekend mood la katakan. Ahahaha....

Dua hari lepas masa aku jalan-jalan kat blog Mama Zharfan, dia ada cerita macam mana nak tau ranking blog kita. Nak tau? Tekan SINI. Aku ni sedar la diri yang diriku hanyalah blogger picisan yang langsung tak terkenal kecuali pada mereka yang rajin datang sini almost everyday. I lerf u!

Aku pun teringin jugak nak tau ranking blog ku yang selalu merepek dan kadang-kadang ada orang cakap blog aku ni macam ntahpapentah.

World rank: yang ke 1.6 juta.
Malaysia rank: yang ke 18 ribu.

Overall, blogger kat Malaysia ni ada 2 juta. Kalau aku yang ke 17,030 not bad la kan?
Ok kot, bagi blogger baru yang macam aku ni. Korang nak check rank jugak tak? Klik kat SINI

13 comments:

kakngah said...

aku pun nk sibukkan dr menyemak ranking terkini la..

chugie said...

memang sangat2 ok kak.. sy nk try juga!

Mama Hanim said...

dh mmg sgt ok la tu.. blog gorjes katakan..hehe..

ejaMaria said...

fofular la tu...

kak long said...

popular la tu...
kaklong tak do...
baru nk berjinak-jinak..
hahaha..!

Yunus Badawi said...

hebatlah awak ni. Saya tak tahu ranking ke berapa. Tak check tapi rasanya dekat2 yg ke 2 juta hehehe

SyidaMislan said...

Kak Ngah,
ko dah level otai kak.tengok followers ko pun aku dah takooot.tak payah la ko nak compare dengan aku kak.maluuuu ai.

SyidaMislan said...

Chugie,
try la.best jugak benda ni.bole membakar semangat utk jadi blogger tegar.hehehe

SyidaMislan said...

Mama Hanim,
janganla begitu (dengan tersipu-sipu malu)...=D

SyidaMislan said...

EjaMaria,
nak jadi fofular macam mak merah,mesti best!

SyidaMislan said...

Kak long,
slow-slow kak.kitapun baru stat jugak.tp tgk kat comment box akak....otai jek yg dtg.salute kat akak!

SyidaMislan said...

YB,
takde maknanye u no. 2 juta. i dah check okaaaay.

kakyong said...

semakin fofular tu... tahniah... keep on blogging...