03 June 2010

Ratu Subang


Hari ni kami pergi makan kat Sari Ratu, Subang Parade after meeting dengan orang gomen. Dah selalu sangat la pegi kat sini, sampai dah macam tak sanggup lagi nak pegi. Tapi terpaksa pergi jugak diatas permintaan mereka. Aku ajak makan kat western food, tapi tekak memasing nak yang Melayu. Aku layankan je la...Hehehee.

Kami makan kari ayam yang pedas, ikan nila goreng, petola goreng, gado-gado dan sambal hijau. Tapi aku cuma makan ikan goreng tu je. Nak makan petola mungkin tidak sebab tak pernah makan pun. Sambal hijau pun aku tak makan. Merugikan je bawak aku makan kat sini.

Hari ni korang makan apa untuk lunch?

9 comments:

Aini said...

Isk..isk.. ruginya Syida tak makan semua tu... sodap tau!!!

hehehe... suka-suka.. ;).

Ena said...

makan tauhu bakar jekkk..

tapi Alhamdulillah.. kenyang dahhh.. :)

adam-arissa said...

isy...tgk menu...sedapnya...lapar lak rasa...xmkn lg tghr ni...on diet...huhu...

Ju@Lucky^Mummy said...

mmg kalo sy pon.. style2 camni mesti x mkn punye... lg2 sambal hijau.. huhuhu.. rasa pelik je..

tgh hari td mkn bihun sup je.. bajet nak diet konon.. hihihi

ibu_Arifa said...

amboi..asyik2 makan free jer kak syida ni..jelesnyer..
ada kerja kosong kt company kak syida nnt..bgtau saya jg yer..hihihi

chugie said...

ish.. ruginye lah.. nape x makan balun bagai? sambal hijau tu sedap kan..

akak x makan sambal belacan ek?

zue @ annaleeya said...

iskkkk... nape tak mkn??? sedap tgk menu tuh???

A D I A said...

motif makan ikan goreng shj? sambal hijau tu sedap la! lenkali nak gi ajak i ye.

SyidaMislan said...

@aini: mula-mula dulu memang suka mkn kat sini, tapi kalau dah banyak kali.....lain pulak perasaannya.

@ena:tauhu bakar?dah lama tak makan...ptg ni nak g beli la.

@adam-arissa:diet?tiada dalam kamus hidupku.ngeh ngeh ngeh

@ju: nak diet jugak?ni musim orang diet ke?

@ibu arifa: sanggup nak pindah ke?huhuhu...

@chugie: akak mmg tak makan sambal belacan..hehe

@kak zue: mmg sedap kak, tapi dah selalu..

@adia: nak ajak u?bole jek.