04 June 2010

Sesame For Sex Drive

Disebabkan hari ni akak gorjes dah set kat minda for weekend mode, akak gorjes nak share an info dengan you all. Info ni sangat mudah untuk diikuti dan dibuat. Furthermore tips akak gorjes semuanya tak expansive sangat.

Nak tau apa tipsnya?

Siapa tak kenal dengan bijan? Orang Melayu jarang makan bijan berbanding dengan orang India yang selalu gunakan bijan. Errmmm...betulkan statement kalau salah ye. Sebab akak gorjes tak makan bijan atau yang berkaitan dengan bijan hari-hari.

Seperti yang kita sedia maklum, bijan ni tak semahal mana, selamat dan tak perlukan prescription dari doktor pun. Bijan ni kaya dengan asid amino yang diperlukan untuk synthesizing nitrik oksida (welcome to chemistry class) yang melancarkan peredaran darah ke jantung dan ahem-ahem ke pelbagai bahagian badan orang lelaki. Bila dah sampai kat bahagian tu, sex drive orang lelaki ni akan melebihi daripada biasa.

Ada yang nak cuba tak?



2 comments:

nadnye said...

minyak bijan nie kalau goreng mee style cina, guna lah jugak.. kalau tak mana nak cari bjian nie

Elyn said...

selalu jumpe bijan kat roti je...