06 June 2010

Sungguh Ku Tak Sangka

Dah lama akak gorjes tak check account Nuff. Mana nak sempat? Weekdays sibuk berjalan-jalan kat umah kengkawan, hujung minggu ni la baru ada masa nak jenguk account-account sampingan.Hehehe..

Akak gorjes tak berapa nak mengharap kat account Nuffnang ni. Akak gorjes sedar diri, sape lah sangat yang nak datang kat blog akak gorjes ni. Akak gorjes masih belajar macam mana nak naikkan traffic kat sini. Kalau dapat 30 visitor satu hari pun akak gorjes dah happy giler. Kalau boleh, nak buat kenduri sekali...Kalau korang tengok earning akak gorjes mesti korang gelak, tapi tak perlu la akak gorjes publishkan kat sini. Maaaaaaaalu wooo...

Akak gorjes sangat tak sangka ada jugak yang keyword yang tersangkut kat blog ni. Teruja pada mulanya, tapi bila direnung-renungkan.....sangatlah ku tak sangka! Keyword yang diorang cari ialah...


"Main dengan budak bawah umur". Mengucap panjang akak gorjes ko nih!

9 comments:

A D I A said...

OMG siapa la google mende alah tu and camne plak tersangkut kat blog kakgoj! i pun tak happy dah kalau dapat 30 visitor hehe, sedar diri bukannya popular sgt hehe. tak kaya pun dapat duit nuffnang tu tapi org dah bagi kita amik je la kan.

Aini said...

Hi Gorjes... ;). Aini pun sama jugak.. kalau ada visitors datang pun dah cukup happy!! hehehe..

Tapi, bab google search tu memang.. pergh!! Dasat... hehehe..

Huda said...

astaghfirullah :) teruk gak budak2 ni..hehe..

ibu_Arifa said...

wohuu..abis lah blog akak gorjes kita ni nnt..jd kunjungan peminat cerita sex lah pulak lepas ni..
hihihi

SyidaMislan said...

@adia: tu la pasal. rasanya kalau benda-benda pasal seks tu macam info je bukan la menjurus ke arah tersebut...

@aini:google search tu memang dasat, tp part tersangkut kat sini lagi la double dasat.

@huda: ape benda sebenarnya diorang cari ni ek?

@ibu arifa:blog ni terbuka kpd semua, tak kira peminat seks atau tak...hehehehe

kakyong said...

heheeeehhh..
penah ke buat n3 pasal budak bawah umur...

Elyn said...

erk!!

Nieza Ishak said...

hebat budak sekarang ...

chugie said...

astaghfirullahazim..
ish... macam2 kan kak.
sama leh, sy masuk nuff tengok keyword macam2 ada..