01 June 2010

Sweet Like Si Gorjes


Sejak Pavillion bukak few years back, aku memang selalu pasang niat nak pergi minum kat Theobroma Chocolate Lounge. Dah berpuluh-puluh kali pergi sana, tapi tak pernah nak sampai kat Theobroma tu. Akan tetapi, semua tu telah menjadi kenyataan bila baru-baru ni aku jumpa kawan aku kat UTM dulu. Thanks Nat for your brilliant ideas.


Terdapat terlalu banyak pilihan coklat kat sini. Memang rambang mata nak pilih. Macam-macam bentuk pun ada. Daripada bentuk buah sampai lah ke bentuk sudu teh pun ada. Tepuk dada tanya nak bentuk apa?


Since kami tak ada intention nak makan apa-apa kat situ, so kami order minuman je. This is Iceberg Lady. Yummy!


Ni Nat punye air, nama dia Princess of Iceland. Nama air semua menghala ke Belgium je kan? Memang sedap, tak hengat!

9 comments:

Aini said...

Wah! Sukanya!!! Terliur ni.. isk.. ni yang nak kena gi gak ni.. but, bilakah? Huhuhu...

shaza said...

huhu.. sedapnya.. nak gi jugak tapi tak boleh bawak Ashraf.. Ko tolong jage Ashraf kejap boleh??

Uda said...

cuaca panas mcm ni.. memang nikmat laa..sejuk tekak

ibu_Arifa said...

kak gorjes dah buat saya terliur tgk minuman tu..nak..nak jugak..

darkbatman said...

waaaaa.. air dia gilo best.. prince of malaysia tarak?hehe

Salmia said...

sedapnya air.. febret i tu choco

ummikhayra said...

kat the curve pun ada kalau tak silap tp tak sure kedai sama ke tak tapi memang jual coklat la.. teringin nak masuk tp tak masuk2... :P

chugie said...

owh.. it is really look yummy! harus ku cuba!

Elyn said...

yum yummmmmm