04 August 2010

Age Is Just A Number


Dengan sukacitanya aku telah mengannounce birthday aku kat blog ni. Sangat tak malu okaaay. But i dont care. Today is my birthday, suka hati aku la kan.

Alhamdulillah, Allah masih sayangkan aku sebab aku masih ada sehingga hari ini. Semoga Allah permudahkan segala urusanku, berikan aku kehidupan yang baik, semoga aku takkan lupa padaNya. Insyaallah.

Hmmm....

Apa yang aku dah capai sehingga ke hari ni? Walaupun aku tidak bertitle Ir seperti yang aku harapkan macam masa student dulu, but im fine this way. Suka sangat. Kalau ada title tu akan datang, alhamdulillah. Satu kelebihan yang Allah bagi. Workwise, i still have to improve lots of things.

I have a wonderful family who always support me in whatever i do. My lovely husband, my notty son (hehehe),my dearest family i luv u all!

Sebenarnya banyak lagi yang aku nak bebel, tapi aku dah rushing nak pegi meeting. Nantilah aku sambung.



22 comments:

shaza said...

Happy birthday Gorjes.. tahun tu ko kena tukar ek.. tak sesuaaaiii tau.. kalau ikut tahun tu, adik aku yang bongsu lagi tua lagi ko.. hehe

Papakeechee said...

Happy Birthday SYida yang GORJES!! May all your dreams come true! AMEEEEEEEN ^_^

kakngah said...

ada apa pd angka
janji muka muda belia


happy bufday bebeh!!~

Nieza Ishak said...
This comment has been removed by the author.
Nieza Ishak said...

appy buffday gojesss,

wahhhh beza 10tahun tue dgn akak ... adeyyy terasa akak pulak yang tuoo

semoga sentiasa sehat + menjadi mamy yg sporting dan mamy yang vogehhhhhhhhhh ...

Elyn said...

happy birthday Pn Gorjes.... moga makin gorjesssss!!

JUE said...

Hepy besday Syida! Adik bongsu Jue pn besday arini...lahir tahun 1992. Kira beza 3 thn je la yer ngn syida? ;P

Hurm! Cepat bagi tau umor sebenar! Hahaha....

Yunus Badawi said...

Happy Birthday Syida. Kompeni bagi kek apa tahun ni?

Kalau nak jadi Ir kenalah buat kerja yg ada kena mengena dgn engineering hehehe

Huda said...

happy birthday syida :) but betul ke lahir 89?

Izan Ishak said...

happy bday syida~~
ada apa pada usia kan~~

Aini said...

Happy Birthday, Gorjes babe!

ejaMaria said...

hepi beday Gorjes... moga bahagia selalu...

kak long said...

dapat hadiah ape dr papa aqid?
he3..
selamat hari lahir sayang..!

apa ada pada angka...
janji hati mau baik..:)

Ya ALya said...

tu la pasal.tak kan la lahir tahun 1989...hehehhe.....

Ya ALya said...

happy beday to u

Salmia said...

wahhh... muda setaun dari sy ni..
hahaha..

Selamat Hari Lahir Kak!

moga kak cepat besaq dan tinggi. hehehe

Yana, mama falisha said...

hepi burfdey...

may god bless u n ur family

*from ur pembace senyap2... hehe

chugie said...

happy birthday gak akak gorjes.. eh, betul ke tahun lahirnye tu??

A D I A said...

happy birthday kakgoj! wahh usia meningkat, maintain nampak muda selalu ye. apa2 hal pun i lagi muda dari u :D

rozana said...

syida..
pakai moto aku!
aging beatifully kay...

KSWSK said...

babe..aku terlewat sehari ni..epi belated la erk...
kau nak aku bwk g mana plak? tp package dia just tolong bwk...yg lelain semua bayor sendiri2..hehehehehehe...than dia ada T&C jugak...

KSWSK said...

babe..aku terlewat sehari ni..epi belated la erk...
kau nak aku bwk g mana plak? tp package dia just tolong bwk...yg lelain semua bayor sendiri2..hehehehehehe...than dia ada T&C jugak...