11 July 2010

Award From Kay

Aku terkejut banget bila Kay tinggalkan pesanan kat shoutmix suruh aku amik award. Sesungguhnya aku tak pernah pergi ke blog Kay, apatah lagi nak tinggal komen or naikkan trafic dia. Kay sangatlah asing bagi diriku ini. Tapi bila Kay suruh aku amik award, aku sangat terharu. Kay adalah salah seorang silent reader aku, dia juga follower blog ni. Thanks a lot Kay.

Setiap hari aku cuba untuk mengunjungi blog pengomen tegar, yang kat bloglist, tapi yang part follower tu aku sangatlah tak sempat. Bukanlah aku tak menghargai mereka, tapi kekangan masa ( fuyo, ayat tak hengat ).Seriously, aku minta maaf sangat-sangat kepada follower blog ni yang aku jarang tengok blog diorang. Sebab tu aku lagi suka if kita exchange link. Lagi senang, kan?


Actually award ni datang dengan soal jawabnya sekali, tapi aku dah cakap dengan Kay siap-siap yang aku malas nak buat semua tu. Hehehe...Mengada tak? Aku nak dedicate this award to pengomen tegar blog ni iaitu, Shaza, Salmia, Ibu Arifa, Kak Long, Kak Ngah, Adia, Papakeechee, Dr Singa,Kak Zue, Kak Nieza,Chugie, Mama Hanim,Ya Alya, Huda, Nigina, Izan Ishak. Masih ramai lagi yang aku nak dedicate. Tapi aku malas nak buat link. Guys, you know who you are. Luv ya!

8 comments:

Yunus Badawi said...

huwaaa nama aku takde. Semua pompuan aje ke yg ko dedikate?

SyidaGorjes said...

yb,
i've learned my lesson.last time i pernah bg u 1, tapi u tak amik pun, dat y i malas nak bagi u lagi.fair tak?huhuhuhu....kalau u nak amik je la.waka waka waka...

Ya ALya said...

tq...ya memang pengomen tegar selagi ada entry u...hehehe..tq 4 award..

chugie said...

trimas k.syidah.. bestnye dapat award dari akak gorjes!!

**terasa diri ini amat2 berharga...**

ibu_Arifa said...

terima kasih kak syida!! luv you too

shaza said...

thanks to u pengomen tegar blogku juga..

Salmia said...

hahaha.. tq tq..

Mama Hanim said...

huhu..terserlah ketegaran itu..kui3..

tq2..