20 July 2010

Alahai Cik Siti


Cuba teka ape yang ada dalam kotak ni? Clue : bukan pizza
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


It's brownies yang aku tempah kat Siti 3 minggu lepas. RM 35 je. Sedap sangat! Dulu aku ada beli cream puff dari dia. Sedap betul! Kalau nak order, sila klik kat nama Siti tu ye. Before that, u olls bole cek schedule cik Siti yang padat dan mampat macam orangnya jugak. hehehehe...

12 comments:

kakyong said...

wow.. nampak marveles... mengancam...
bila la ai nak pandai baking ni..

ibu_Arifa said...

sedapnyer... nak sikit!!

A D I A said...

ingat ciksitikus tadi.

SyidaGorjes said...

kak yong,
kita pun tak pandai2 nak baking jugak.hehehe

SyidaGorjes said...

ibu arifa,
meh le datang sini. kalau nak courier g penang, tak tau la macam mana rupanya nanti.

SyidaGorjes said...

Adia,
ciksitikus pandai buat kek ke?huhuhuuu

Siti said...

amboi...ngumpat eh..hehehe..thanks syida sudi jadi customer siti...hehehe

SyidaGorjes said...

siti,
mana ade ngumpat, kami cuma buat forum kecik jek.hehehe

Elyn said...

terliur lagik!!!

Mama Hanim said...

alahai.. seb baik dh lunch hour.. kejam btul..

SyidaGorjes said...

elyn,
brownies pun terliur jugak?

SyidaGorjes said...

mamahanim,
brownies = kejam?hehehee