14 July 2010

Dah Patah?

Nak tanye, berapa lama jangka hayat katil kawin korang?


To be exact, support untuk tilam kat katil tu....


Ada tahan sampai 6 bulan? 1 tahun? 2 tahun?


Ada yang lebih dari tu ke?






Inilah rupa support yang aku beli sebab yang asal tu dah patah. Errrr...tak perlu aku tunjukkan macam mana rupa papan yang dah patah tu yeaaa....

Kenapa aku punye cepat sangat patah? Baru je 3 tahun lebih kami guna. Ganas sangatkah kami? Sape nak jawab? Hahahahaaaa...

41 comments:

kakngah said...

37kg jek..
blh patah katil
tulang konkret ke hape ni...
hahahaha!!!

Izan Ishak said...

alaaa syida..katil patah tu biasa lah. cam izan ni anak2 dok melompat2 je lebih..hehe...cover je tu~~

Nieza Ishak said...

hihihi ..camne boleh patah ??
nak tergelak akak ... adeii gojes.

katil masa kami berdua sampai bertiga .. dah 4tahun .. masih mantop tp katil besi

katil masa kami bertiga hingga ke-4 pun masih mantoppp dah 2tahun ..

tilam berat sgt kot? takleh nak support.

kak long said...

memang ganasss...!

shaza said...

uisshh, dalam kes ni sape yang lebih ganas.. ko atau asben ko?? ahaakkkss..

mu beli support hok kayu cepat patoh.. mu beli katil yang support dio hok besi mace katil kawe.. nak masuk 8 tahun doh ni.. maseh betahan lagi..

Nigina said...

uishh ganas nye hehehe.. gelak dulu yer.. hehehheh..

Salmia said...

ganasnye kak gojes.. hhaha..

Suhana Shahril said...

Hoho..yg lama,biarlah berganti yg baru...orait per pakai yg baru...kekeke..

DrSinga said...

*malulak nak mgomen hari ni*
balik dulu lah....
:)

zue @ annaleeya said...

mak aihhh.... kecik2 pon ganas gak adik gorjes akak nih yer???? hahahah!!!

Mama Hanim said...

perhhh... ganassss btul..huhu..

ejaMaria said...

kayu... mmg la senang patah... nak pulak lapik dia klu jenis kayu getah yg warna krim tuh... lagi nipis n senang patah...

kakyong said...

hahaha.. support yg dulu tu papan plywood kot... hehe

tag contest.. sila join ya..

kakyong said...

tertinggal link

http://www.kakyong.com/2010/07/contest-hitam-itu-menawan.html

mama zharfan said...

mine patah lps 5 thn tu pun sbb byk kali pindah randah bukak pasang bukak psg, so jd loose :) me nak beli katil besi ikea :)yg design spiral2 tu :)

Papakeechee said...

wakakakakaka ... actually mine also patah nak gelakkan orang plak ... uhuhuh ... but then my husband entah buat cam mana dia still can be used until today ... tunggu betul betul rebah tukar katil sekali harung ... hahahha ... =)

A N A K - A N A K K U said...

heheheeh y tue sy punyer still leh bertahan setelah 4 thn kawin, tp y sedihnyer katil dh patah, terpaksa paku lain kiri kanan...nie sebab anak main lompat² atas katil, cermin almari pecah....huhuhuh sedihkan

rozana said...

syida..
aku thn 8 thn..
pakai yg besi jek..
ok..

Elyn said...

hahah ko ganas nyerrrr!!!

A D I A said...

patah? jeng jeng jeng..



sama la kita *nanges*

SyidaGorjes said...

kak ngah,
urat dawai tulang besi la kak!hehehe

SyidaGorjes said...

izan,
ha? biasa ke?

SyidaGorjes said...

nieza,
takkan tilam 12inch pun takleh support.nak kena mengadu kat fomca la cam ni.

SyidaGorjes said...

kak long,
aku kan ganazzzz mcam singa.silap aribulan bole makan orang...hehehe

SyidaGorjes said...

shaza,
tak perlu aku dedahkan kes keganasan rumahtangga kami ni.huhuhuuuu......sejak bila ko jd org kelantan?

SyidaGorjes said...

nigina,
mana ada ganassss....Aqid yang main lompat2 kat atas katil.

SyidaGorjes said...

salmia,
kita kan leo, mesti la ganas.

SyidaGorjes said...

suhana,
takde la lama sgt sbb orang lain bole pakai lebih lama dari tu..

SyidaGorjes said...

makDoc,
nape malu?ngeh ngeh ngeh

SyidaGorjes said...

kak zue,
G=gorjes
G=ganas =)

SyidaGorjes said...

Mamahanim,
bukan ganas la, tp terOver.hehehehe

SyidaGorjes said...

ejamaria,
kayu yang dulu tu dia ada ikat dengan benang je.ntah papentah.

SyidaGorjes said...

kak yong,
kayu nipis sgt la kak.

SyidaGorjes said...

mamazharfan,
katil besi yg spiral2? nak kene cek kat katalog nih!

SyidaGorjes said...

papakeechee,
hah!ada jugak yang sama kes macam i rupanya.mesti u have to naik kat katil slowly je kan?

SyidaGorjes said...

kay,
tukar sekali semua satu set.hehehe

SyidaGorjes said...

zana,
aku nak make sure katil aku ni tak bole pakai langsung baru aku tukar baru.

SyidaGorjes said...

elyn,
aku memang ganas menyinga.hua hua hua

SyidaGorjes said...

adia,
u pun patah gak?sape yg melompat kat katil u?

ERMAYUM said...

papn memang senang patah :) beli ja besi

SyidaGorjes said...

Ermayum,
yang baru beli ni tebal sikit kayu dia.maybe bole tahan lama than b4.