13 July 2010

Kepenatan

Semalam aku sangat kepenatan sebab mengangkut barang dari ground floor ke ofis baru kat tingkat 15. Aku dah lama tak melakukan kerja-kerja buruh kasar (erm...pernah ke?) macam nih. Lutut aku macam dah nak tercabut! Even tho aku cuma tolong angkat barang-barang yang dalam kategori tak bape berat e.g: files, tapi kalau dah angkat banyak kali memanglah tak larat dek non. Nasib baik aku ada 2 orang bopren dari site yang sudi membantu. Thanks guys!

Walaupun management bagi time till end of the month untuk mengangkut semua barang kami tapi kami habiskan semuanya semalam. Lecehlah nak angkat sikit-sikit. Angkut je semua, biar penatnye sekali aje, kan?

Inilah tempat baru ai, diorang dah tetapkan siap-siap. Tak bole tukar, okaaay.



Ini pemandangan tempat baru ai. Sila abaikan kertas-kertas yang menimbun tu. Pssst, tempat aku ni okay lagi jika dibandingkan dengan orang lain. Kalau aku amik gamba sure korang pengsan kalau tengok. Muahahaa...

Kalau penat, amik mc bole tak?

18 comments:

shaza said...

wah, dinding kaler grey.. i like..

p/s-ko nak tengok tak ofis aku kat umah ni.. boleh pengsan jugak..

DrSinga said...

choppppp.....
barang2 tu dengan ko....mana lebih berat eh??!!!

Salmia said...

wah bestnye pindah opis.. hehehe

chugie said...

emm besar gak tempat baru akak tu ye..

em.. bleh je kak, MC ler..

zue @ annaleeya said...

wahhh... pindah tmpat baru... best tuhhh..

kak long said...

mintak je MC tu..
doktor tu pun paham...
pssttt...
pandai2 ayat..

ibu_Arifa said...

wah...tempat baru..semangat pun mesti baru.. tak leh ngelat minta MC-MC mcm selalu lah...hhihihi

Mama Hanim said...

wah2..cantiknya tpt baru..sosuai utk si gorjes..hehe..

SyidaGorjes said...

shaza,
its dark green, sejuk mata memandang.bukan grey.

SyidaGorjes said...

Dr Singa,
mesti la barang tu OBVIOUSLY!hehehehe

SyidaGorjes said...

Salmia,
takde yang best bila dah penat.

SyidaGorjes said...

Chugie,
memang besar tempat ni. nak pergi fotostat pun kene lari 200m dlu.

SyidaGorjes said...

Kak Zue,
tak best sgt la kak,semuanya jauh belaka.

SyidaGorjes said...

Kak Long,
nak mengayat tu yang kita tak pandai.(ye ke?)

SyidaGorjes said...

Min,
Semangat memang baru.tapi blogging dr opis tetap ku teruskan jua

SyidaGorjes said...

Mamahanim,
ada jugak part yang tak bape cantik.=)

Yummy Mummy said...

Waaa, macam best and menarik your office! Enjoy the new place!

ERMAYUM said...

nice luas gak workstation ye ?