26 July 2010

Mari Bergembira Di Pagi Isnin

Apa khabar kawan-kawan semua? Baik ke tak berapa nak baik? Aku harap semuanya sihat. Mesti korang curious nape harini aku ceria macam bebudak kat rancangan Tom Tom Bak tu kan? Sekali-sekala kita kenalah bergembira di hari Isnin, lebih-lebih lagi kalau Isnin tu berhampiran sangat dengan hari gaji. Actually, akak gorjes belum dapat gaji lagi. Isnin depan baru dapat, tapi excitednya ambil masa seminggu bermula dari hari ini ye kawan-kawan.

Sambil-sambil aku mencongak untuk hari Isnin depan, tahap excited aku telah meningkat satu anak tangga. Kenapa ek? Jom tengok.....



Cuba teka apa yang ada dalam bungkusan ni?

11 comments:

Umi Nuha said...

baju raya :)

ejaMaria said...

alaaaa... asyik dapat hadiah jer... jeles ah...

A D I A said...

kuih raya. tah, asyik dapat hadiah je, u pakai minyak apa ni? *jeles*

Nigina said...

baju

zai kulim said...

anak patung

shaza said...

kat situ tulis anak patung.. ko beli shaun the sheep lagi utk aqid ke??

Suhana Shahril said...

akak gorjes dapat hadiah anak patung..kekeke..

Ya ALya said...

anak patung la...dah ada tulis tu...heheheheh

Yunus Badawi said...

Anak patung barbie hehehe

eh takkan Isnin depan baru gajian? Bukan Jumaat ni ke?

ibu_Arifa said...

ala..dapat brg lagi..
anak patung apa kah itu kak gorjes?

Mama Hanim said...

murah rezeki btul cik puan gorjes kan..