06 July 2010

Misteri Envelopes


Aku telah menerima 2 sampul surat. Satu daripada HR dept. Satu lagi dari publisher magazines. Satu bawa berita gembira, satu lagi agak kureng gembira menuju ke level gembira. Perasaan aku bercampur baur. Kira macam mixed feelings la.

Hmmm....harus ke aku rasa gembira bila dapat 2 envelopes tu?

Korang nak tau ke apa isi envelopes tu?

Nantila aku bagi tau. Takleh nak buat n3 panjang sangat sebab mixed feelings ni belum reda.

11 comments:

shaza said...

saje nak buat suspend tau.. mane gambar beg??

Nieza Ishak said...

akak teka,

yang sampul HR tue, dapat naik pangkat tapi tukar tempat kerja ?????

Huda said...

misteri tu :)

zue @ annaleeya said...

uiksss... saspen nih... citerla..

A N A K - A N A K K U said...

alamak...nie y rase teruja nak tau nie...hehehe,xper take ur time

Yunus Badawi said...

Cepat citer kalau ko tak nak aku bakar blog ko ni hahaha

SyidaGorjes said...

shaza,
aku dah letak.for limited time jek.

SyidaGorjes said...

huda,
jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri....

SyidaGorjes said...

yb,
dah pandai nak membakar ye skg?

DrSinga said...

bonus kah?

SyidaGorjes said...

Dr Singa,
kami dapat bonus time raya nanti