19 July 2010

Objektif Yang Tak Kesampaian

Last week aku ada bagitu u olls yang aku masih terasa penat berpindah ofis walaupun dalam building yang sama. Aku juga ada mention yang aku nak pegi retail theraphy. Dah lupa ke? Sila rujuk kat SINI.

Lepas balik keje, aku terasa macam nak pergi cari selipar or sandals yang nak dipakai kat opis. Aku pergi ke Wangsa Walk, since lokasinya yang berhampiran dengan rumah aku. Ape je yang tak hampir? KLCC, Pavillion, Starhill dalam 20min je bole sampai. If naik lrt lagi cepat. Heheheheheeeee....

Aku pun round-round kat Wangsa Walk tu cari selipar walaupun aku tau tak banyak kedai kasut kat situ. Entah macam mana aku bole TERlalu depan kedai spek depan Cold Storage. Aku pun try-try la. Try je. Aku masih ingat objektif aku untuk mencari selipar tu. Then aku round-round lagi cari selipar.............

Tetapi...........

Fikiran aku dah tak bole fokus kat selipar tu lagi dah sebab aku dah TERsuka shades yang try tadi. Aku pun pergi to other shops to compare the price. Kedai yang aku pegi tadi bagi diskaun yang jauh lebih murah!

Haruskah aku mendapatkannya?

Akhirnya............


Aku TERbeli shades yang aku try kat kedai depan Cold Storage tu sebab dia bagi diskaun yang sangat unbelievable. Inilah benda yang kat dalam kotak yang aku suruh korang teka pagi tadi =)

Selipar? Lain kali je la aku cari, which is entah bila la aku nak pegi beli....

P/S: Aku insan yang lemah.

14 comments:

kak long said...

oohhh...kali ni kakngah yang betul...
tembak kaklong tak kono..keh3

kakngah said...

wey.. xder comen mato itam free utk aku ke??
hahahaha!!!

klong, org yg pakai spek kenal kotak spek hihihi!!!

Izan Ishak said...

oowwhhh...bisalah kalau rancang nak beli A, tgk2 terbeli plak B....
cantik lah shades tu...!

A D I A said...

wah wah wah shades! dior u! bagus. target lain beli lain.

SyidaGorjes said...

kak long,
nasib baik tak janji hadiah,entah bila la nak nganto nye.

SyidaGorjes said...

kak ngah,
errrrr...takde.

SyidaGorjes said...

izan,
thanks.kalau tak beli mau tak tido malam...hehehe

SyidaGorjes said...

adia,
nak kena aim betul2 nak beli selipar nih, kalau tak mau ke laut jek.

Nigina said...

fullamakkk cun la.....

SyidaGorjes said...

nigina,
tq

Mama Hanim said...

oohhh makin gorjes la pasni pakai tu..perhh..

SyidaGorjes said...

mama hanim,
asben kita cakap macam paris hilton!kakakakakaka

Elyn said...

aduh mkn hati aku tgk shades dior ko tu!! dh la dior pebret item ku!!!

SyidaGorjes said...

elyn,
meh le beli.bole kita jadi paris hilton sesame.hehehee