26 July 2010

Plushies!!


Hi, kawan-kawan! Sayalah yang dalam bungkusan yang akak gorjes suruh korang teka pagi tadi! Saya seorang/sebuah/seekor plushies!


Tengok ni! Kat belakang ni ada nama "Afifah". Maksudnya saya ni kepunyaan Afifah. Tapi bukan Afifah anak kepada saudara YB ye. Siapa Afifah ni? Kalau nak tau, sila tekan SINI. Dulu akak gorjes pernah bagi kucing kat dia, tapi kali ni akak gorjes bagi plushies. Sebagai menyokong business online adik-adik student kita, akak gorjes beli plushies ni kat Zulaikha. Akak harap Afifah akan gembira bila dapat plushies ni.

To Afifah, akak harap Afifah banyak-banyak bersabar dengan dugaanNya. Akak sentiasa doakan yang terbaik untukmu.....Amin.


14 comments:

Papakeechee said...

Sgt adorable!! mesti dia suka ... ^_^

Ju@Lucky^Mummy said...

Cumel.. cumel..

saya rasa cam nak pelok2..

Salmia said...

wah.. comey..
mia pun pernah beli plushie online.

eh, bila nk bg kt adik salmia pulak! hehehe

adoi, kena luku pulak,. :p

Salmia said...

kak, beranak la anak pompuan pulak. boleh belikan ni utk dia. hehehe :p
jgn marah

Suhana Shahril said...

Wahh..akak Gorjes memang sweeettt.....

SyidaGorjes said...

papakeechee,
hopefully she will like it. i tak hantar lagi kat dia, nerves nih.

SyidaGorjes said...

ju,
memang chumil!sila beli untuk diri sendiri.hehehehee

SyidaGorjes said...

salmia,
orang yang sihat dan dah bekerja bole beli sendiri yea.suruh roberto belikan la.mintak kat dia plushies 10!

SyidaGorjes said...

salmia lagi,
anak pompuan?fobia 2 tahun lepas pun tak hilang lagi, cam ne nak tambah?

SyidaGorjes said...

suhana,
tak tau nak komen ape.tengah blushing nih....heheheh

Mama Hanim said...

cute sgt..nak jugak..huhu..

kakyong said...

dik gorjes,
dah jumpa ke dgn Afifah...? boleh la tunjuk penpal yg kuat semangat tu... baru 13 dah harus bertarung hidup...
mungkin leh dijadikan cerita teladan utk adik kakyong yg juga 13 tahun

SyidaGorjes said...

kak yong,
belum lagi.kita takut kita yang tak kuat semangat nak jumpa dia...

ERMAYUM said...

u have a kind heart :) small contribution that last forever in Afifah's heart