12 July 2010

A Simple Note

Akak gorjes nak pindah hari ni.

Nanti akak gorjes bagitau detailnya.

Ni tengah mengah mengangkut barang.

Aku busy sangat since last friday untuk perpindahan ni, tak termasuk project yang baru kick off kat site tu. Hari Sabtu aku tak bape sihat pastu hari ahad Aqid demam pulak.Oleh itu, aku menyusun sepuluh jari memohon maaf kalau aku tak sempat nak bw ke rumah kawan-kawan semua. Insyaallah akan ku cuba untuk settlekan hutang bw within this week jugak.

Sekian , terima kasih.

15 comments:

kak long said...

dik gorjes..
nk mtk sorry gak nihh...

Salmia said...

pindah opis ke..

chugie said...

siannye kat akak gorjes, mesti penat kan?? saya ni, bab2 pindah randah ni lah yg paling pantang sekali.. penat nak packing ngn penat nk ngemas!

shaza said...

segeralah kembali berblogging.. ku menantikan entrimu.. ahaakkss..

ice♥ice said...

tgh angkut barang pun sempat tekan keyboard eh..terer r kak gojes :P

Yunus Badawi said...

Engineering team naik atas ke?

ibu_Arifa said...

huhu..selamat berpindah dan mengemas yer kak syida.. buat kenduri 'pindah' tak nanti..ajak ai tau!

SyidaGorjes said...

kak long,
nape akak nak mintak sori pulak?confuse la.

SyidaGorjes said...

salmia,
haah.letih betul...

SyidaGorjes said...

chugie,
nak pack tu ok lagi, tapi part unpacking tu mmg tak bole tahan...uwaaa...badan dah sakit-sakit ni.

SyidaGorjes said...

shaza,
ye ke ko menanti n3 aku? aku terharu...

SyidaGorjes said...

ice,
tu sebelum kejadian itu berlaku.before pindahkan pc la...

SyidaGorjes said...

yb,
the whole team yg kat bawah tu naik atas.nanti gtech pindah sini fm sunway damansara.

SyidaGorjes said...

ibuarifa,
kenduri dah buat sehari sebelum, tapi tak ramai staf yang datang sebab hari ahad.kenduri lain la ai jemput u okaay.

Mama Hanim said...

dh slmt pindah kan..legaaaaa...huhu..