04 July 2010

Tagging game : Anda, Suami dan Rakan

Firstly aku nak minta maap kat Sirna sebab tag ni dah lama sangat. Aku dah siap buat, tapi lupa nak publish, bole gitu? Aku rasa dah 3 bulan yang lepas. Lama betul!.

1.Siapakah anda dirumah?
Isteri,mummy,anak. Da resign jadi majikan sebab da anta bibik balik.

2. Siapakah diri anda disamping rakan?
Seorang yang loyal. Ceeewah! Gosipping friend? Mana ade...tak baik tau.

3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
# Naikkan berat badan to 45kg. Tolong la bg tips macam mana nak tambah kg ni.
# Nak jadi boss yang best.
# Nak beli umah lagi satu.
# Nak anak perempuan plak selepas 5tahun
# Luxury vacations....disebabkan ianya luxury, that is why kena ikat perut sikit.

4. Siapakah nama pasangan anda?
Mohd Azizi bin Md Kasim

5. Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
# Sangat memahami
# Tak meminta2
# Tak cakap banyak
# Suka bergurau
# Penyayang

6. Bila tarikh kahwin?
9 Dec 2006

7. Kenangan pahit anda bersama rakan anda?
Tak de maknanye pahit bila dengan kawan...sume best!

8. Lagu tema cinta anda?
Kena skip soalan ni sebab takde jawapan. We are not lovey dovey couple.Hehehe

9. Apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?
So far everything ok, tapi lagi ok if dia nak bagi ape saje yang aku nak. Huahuahua

10. Tag 10 rakan lain
Takmo sampai 10. Aku nak tag Kak Long sorang jek. Hamik ko! Hahahaha....Kijam tak?

6 comments:

kak long said...

ko mimang kijam....

jonoh la den nk menge tag eh..
iyo lahai...he33

rozana said...

uish...
agak terer ko 5 thn baru
dpt baby..
bole bljr la aku ngan ko..:)

A D I A said...

kena tambah satu lagi tu: saya adalah bibik di rumah sendri sebab dah hantar dia balik.

SyidaGorjes said...

kak long,
den tak kejam, den syg kat ko kak!

SyidaGorjes said...

zana,
tu aku punye planning jek..kalau tercepat, alhamdulillah..

SyidaGorjes said...

Adia,
haah la!part tu i lupa...