22 July 2010

Too Cute To Eat =P



Sanggupkah korang memakan makanan yang secomel ini?

Nak tau jawapan aku?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sanggup!!!!!

24 comments:

A D I A said...

takde masalah. siapa yg tak sanggup tu bagi je kat i. i have a sweet tooth.

kakngah said...

adeh.. aku duk kt tmpt jin betendang ni.. mn nak cekau donashi ni... huhuhu!!!

ejaMaria said...

sebelum ditanya... aku dah belasah donashi tuh... hehehehe... shedapppp!!!

Salmia said...

hmm.. mana nak cari donashi kt sni.. huhuhu teringin lama dh..

Elly & Emmy said...

hehehe.. kami pun sanggup.. mesti tak menang tangan nak ambik..

Ya ALya said...

ya lagi sangguuppp...

shaza said...

aku pun sanggup.. tapi sebijik je kot.. tak berapa sangat kalau manis2 ni..

kak long said...

sanggup...
tp...sebijik dua blh la..
cpt jemu....

Mama Hanim said...

b4 abis tulis komen ni pn dh separuh boleh ku telan.. wakakaka...

JUE said...

SANGGUPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!

ehehehe....

chugie said...

very cute sis! mmg sayang kalau nk makan bende cute ni, tp... harus makan! :p

kakyong said...

kakyong kan lately ni kalo makanan manis2 ni memang kurang sikit.. takper la, i jamu mata & amik bau jer lah....

SyidaGorjes said...

adia,
nanti lepas u pantang kita party donashi nak tak?

SyidaGorjes said...

kakngah,
ko amik franchise dia la kak, bole menambah pendapatan.mesti ada market kat sana.hehehe

SyidaGorjes said...

ejamaria,
sedap yang ada chocfilling tu kan?
memang feeeeeeeeeling.

SyidaGorjes said...

salmia,
apa kata ko berhijrah je ke sini?semua ada. boyfriend je yang takde.wakakakaka

SyidaGorjes said...

elly&emmy mesti geram je kan dengan donashi tu.=)

SyidaGorjes said...

ya alya,
kat sekinchan takde donashi, meh le dtg kl?

SyidaGorjes said...

shaza,
aku ni takde pantang2 apepun.semua aku bedal.

SyidaGorjes said...

kak long,
cuba akak teka bape bijik kita makan?hehehe

SyidaGorjes said...

mamahanim,
wah!macam grinder ek?mempunyai kecekapan mengunyah yang tinggi.hehehehe

SyidaGorjes said...

jue,
tak sanggup nak tolak je kan?

SyidaGorjes said...

chugie,
dah beli, rugi kalau tak makan.

SyidaGorjes said...

kak yong,
itu biasa berlaku bila kita dah meningkat umur.tapi donat ada bau ke kak?