06 July 2010

When In Rome


Hari ni akak gorjes nak nyanyi.

"Gembira dalam hati, kalau menang contest lagi". Ahaha....Akak gorjes menang contest lagi! Actually aku hantar contest ni dalam bulan May, majalah Shape. Sebenarnya bila dapat surat yang mengatakan aku menang tu, aku dah tak ingat contest ape yang aku masuk. Banyak sangat, mana la aku nak ingat.

Aku beli majalah Shape ni sebab aku nak participate dengan Running Workshop yang aku pergi bulan lepas. Kalau bukan pasal workshop tu, aku tak akan beli majalah Shape ni. Nak kata aku ni kaki exercise, jauh panggang dari api. Exercise mata aku pandai la - tido.=)


Benda yang merah-merah tu la hadiahnya. They said it worth RM350, tapi aku agak kurang yakin tentang value tersebut. 'When In Rome' ni sebenarnya movie yang dibintangi oleh Josh Duhmel (laki Fergie tu) dengan Kristen Bell. Aku tak pasti cite ni dah ditayangkan ke belum sebab aku dah lama sangat tak tengok wayang. Yang pasti aku dapat hadiah from this movie la. Aku mengharapkan grand prize perfume Bvlgari tu, tapi dapat yang ni pun dah ok,kan?

Note: Inilah content salah satu envelope yang aku mentioned pagi tadi. Dont worry, kalau aku ke Rome, aku bagitau korang sume. Tee...hee...heee.

14 comments:

nigina said...

wahh tahniahlah yer.... best tue

mama zharfan said...

red kaler..i like!!! congrats!!!

Mama Hanim said...

wah2.. best btul cik puan gorjes dpt hadiah ye..tahniah2..

A D I A said...

luck u la leh menang contest walaupun tak dapat grand prize. i klu lucky draw jarang lucky. eh ni citer pasal contest ke lucky draw.

10 said...

tahniah... dapat jugak hadiah dari tak da...

kakyong said...

tahniah.. ade gak dpt hadiah... ;

SyidaGorjes said...

Adia,
i pun jarang lucky kalau lucky draw.yg contest kat mags ni yg selalu dapat.
p/s: tapi contest kat blog jarang pulak masuk.hehehe

SyidaGorjes said...

nigina,
thanks.memang best kalau kita selalu dapat suprise dari postbox.

SyidaGorjes said...

mama zharfan,
kaler merah memang mengancam.

SyidaGorjes said...

mama hanim,
sekali sekala dapat macam ni memang teruja!

SyidaGorjes said...

10,
haah,kan!kalau tak dapat,hari2 i cek postbox tu.kadang2 cek postbox oranglain sbb takut posmen tersalah anta.=)

al-qamar said...

syida, congrats!
aku da tgk cite when in rome ni, tp yg download kat internet je la. tak pasti cite ni dah main kat cinema ke blom, hehehe... apa2 pun, boleh tahan la citenye, klaka.

happy watching!

SyidaGorjes said...

al qamar,
thanks mun.aku dah lama sgt tak jejak panggung wayang.

ERMAYUM said...

belum tk citenya da dapat hadiah ye - lucky u :)