27 August 2010

Aku Berjanji.....

Awal tahun
-
-
-
-
-
-
-
-
-
CH,
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Setengah tahun,
-
-
-
-
-
-
-
-
-
F,
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Beberapa minggu selepas F,
-
-
-
-
-
-
-
-
-
LC,
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Beberapa minggu lepas LC,
-
-
-
-
-
-
-
-
-
LC lagi,
-
-
-
-
-
-
-
-
Untuk Hari Raya,
-
-
-
-
-
-
-
-
-
G (kalau ada stock yang aku nak)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aku rasa dah terlalu banyak untuk this year, dengan itu, aku berjanji untuk tidak membeli handbag lagi tahun ni. Tapi sekarang baru Ogos, nak tunggu hujung tahun ada lagi 4 bulan. Bolehkah aku?

Anda bagaimana?

20 comments:

Nigina said...

huhuhu banyaknya handbag.. ni kalau jual balik laku nie ... hehehhehe

ejaMaria said...

fuiiiyoooo... bole la buat giveaway henbag... ;p

Salmia said...

sedekah la satu, dua kt sini..

ERMAYUM said...

amboi byknya beg boleh la satu lagi before year end heheh

kakngah said...

aku xingt la bila las aku beli henbeg. rasanya 5thn lps kot. apa yg pasti skrg aku xpakai henbeg. aku sumbat jek sume mendealah kperluan aku dlm goodies beg yg adeeb dpt ms sambutan maulidur rasul beberapa bln nan lalu...
kalau ko nk bg 1 kat akak ko ni.. pn blh gak.. hahaha!!! ko simpan bnyk2 henbeg.. bkn aqid blh pakai pun..

DrSinga said...

tahun depan..
azam baru..
satu bulan satu beg..

~ana~ said...

eh eh..banyak tul handbag..buat giveaway la.. :)

janji tu bleh ditepati ke tuh...hah3x...

shaza said...

mak aih.., banyaknye.. ko tukar2 ke?? atau ko simpan je??

SyidaGorjes said...

nigina,
masa beli tak teringat pun yang existing dah banyak....

SyidaGorjes said...

ejamaria,
hah?giveaway handbag?setakat ni belum fiir sampai ke situ lagi kot.kene fikir beratus dan beribu kali nak buat GA handbag ni....

SyidaGorjes said...

salmia,
sedekah?boleh juga, tapi hati akak belum ikhlas 100% untuk sedekah handbag, nanti dosa pula...

SyidaGorjes said...

ermayum,
satu lagi?nak kene fikir mana nak sorok beg tu...hehehehee

SyidaGorjes said...

kakngah,
tahan betul goodies bag tu ye?samapi bole jadi multi purpose bag.memang la aqid tak leh pakai kak, tapi bole diperturunkan ke anak pompuan (jika ada).hehehe

SyidaGorjes said...
This comment has been removed by the author.
SyidaGorjes said...
This comment has been removed by the author.
SyidaGorjes said...

makDoc,
sebulam satu beg?makan pasir le jawabnye...huhuhu.nanti mak kita marah beli beg byk2.

chugie said...

amboi.. banyaknye koleksi handbag.. bg sy satu bleh?

SyidaGorjes said...

ana,
giveaway?kena fikir beribu-ribu lemon...hehhehee

SyidaGorjes said...

shaza,
selalunya aku simpan.jarang sgt aku tukar2.aku kan bz memanjang....huhu

SyidaGorjes said...

chugie,
bole.tapi kena fikir dulu.nak fikir pun kena makan masa bertahun-tahun sebab nak kumpul duit membeli beg pun makan masa bertahun jugak.