06 August 2010

Apa Kata Survey?

Sape rajin buat survey kat internet? Angkat tangan! Hah? Tak de ke?

Sekali lagi aku berasa gembira sebab dapat surat dari Retera Van Galen. Tee hee hee...Aku dah banyak kali buat survey kat company ni. Kadang-kadang setiap survey yang kita buat kat situ bole mendatang duit poket makan lunch kat cafe tingkat 5. Cuma luangkan 2-3 minit buat survey, kita bole dapat duit.


Kali ni aku dapat voucer McD bernilai RM10. Sebenarnya aku dah lupa bila aku buat survey ni. Tiba-tiba je dia hantar voucer. Bestkan? Dulu pernah aku dapat cek RM10 jugak.

Dalam awal tahun ni aku dapat RM20 sebab buat survey untuk kereta, tapi yang tu tak buat kat internet. Adakah luck aku hanya untuk membuat survey? Bila la aku nak menang contest yang hadiahnya umah banglo?

Mari kita berangan......

7 comments:

zue @ annaleeya said...

tak sia2 kan... dpt gak imbuhan... meh blanjer akak mkn GCB eh??? heheh!!

Salmia said...

wah.. leh p mkan gcb ni..

Ya ALya said...

alahai untungnyer la...kenyang makana MCd

shaza said...

huhu.. last aku buat survey mase zaman uni dulu tau.. tu pun untuk projet paper.. tapi takde dapat voucher.. tolong suke same suke.. hehe

ejaMaria said...

owh... pasni nak join buat survey jugak lah... hehehe...

kakyong said...

bestnya.. buat survey dpt habuan.. len kali rekemen le kakyong plak... ;)

ibu_Arifa said...

wah..nak jugak lah buat survey cam tu.. nape saya baru tau ye..hihi kesian.

huhu..berangan dapat banglo tu.. masuk 'jangan lupa lirik' lah kak syida..nyanyi2 (karaoke) jer leh dapat duit.