24 August 2010

Bag of Love

Sempena bulan Ramadhan yang mulia ni, akak gorjes and my charity program friends telah initiate satu projek yang bertajuk Bag of Love. This project is mainly for cancer patients which is under 18 years old.


Kami list down few items yang dirasakan boleh dimasukkan ke dalam beg so that kami akan distributes to the cancer patients yang tak boleh beraya dirumah. Akak gorjes menyumbangkan monster cookies yang ditempah khas daripada MamaKuQis untuk projek ni. Why i bought the cookies from her? Senang je, aku dah rasa sebelum ni, sedap pulak tu, that is why aku tak boleh lupakan rasa cookies yang hana buat and aku nak share keenakkannya dengan bebudak tu. =)


Inilah sebahagian items yang terdapat dalam Bag Of Love tu. Ada sebalang kuih, mini popia,story book, cute face towels and duit raya. Actually yang ni belum lengkap lagi ni tapi aku dah nak rushing ke tempat lain. Aku tak bole nak ambil gamba bila beg ni complete.

Hopefully mereka rasa gembira bila dapat beg yang tak seberapa ni daripada kami. Insyallah.



20 comments:

Salmia said...

nak satu!!!!

Mama Hanim II said...

usaha yg murni.. bagus tu.. thumb up for u si gorjes..hehe..

my 2nd blog ni.. sila link ye..kui3..

ejaMaria said...

nak jugak!!! :p

mama zharfan said...

bagus sgt usaha murni mcm ni!! keep it up!!

Nieza Ishak said...

hihihi ...

bagus bagus ...
banyak charity kan bulan pose ni yang gojes involve ..

Papakeechee said...

u are just so sweet la ^_^ ... and u dah update so banyak already ... adus tak sempat la cheq nak membaca ... oh keja bila nak siap!!??? T_T

A D I A said...

pasni buat sumbangan ke hospital B pulak sempena syawal. insyaAllah i ada masa tu.

*nangis*

chugie said...

cantik, mesti dorang suke tu..

hana.basri said...

thanx for your support & trust for mamakuQis syida *wink* i hope the kids L.O.V.E it!! keep up good deed

SyidaGorjes said...

salmia,
ada cancer tak?yg ada cancer je bole dapat tau.

SyidaGorjes said...

mama hanim II,
thanks.
ada 2nd blog?nti kta link.

SyidaGorjes said...

ejamaria,
adakah anda ada cancer?
umur 18thn ke bawah?

jika tidak, confirmed tak dapat.

SyidaGorjes said...

mamazharfan,
thanks.im trying my best to help them.=)

SyidaGorjes said...

nieza,
hopefully posa thn depan bole buat lebih charity lagi.

SyidaGorjes said...

papakeechee,
its ok, take ur time.pelan-pelan kayuh.....hehee

SyidaGorjes said...

adia,
buat masa sekarang i takde terlibat dgn pgram ibu-ibu mengandung...hahahahaaa

SyidaGorjes said...

chugie,
hopefully diorg suka.

SyidaGorjes said...

hana,
i will!

Elyn said...

rajin tul company ko buat charity ek!!

ERMAYUM said...

bagus betul u dear tak habis2 ngan charity cancer patient pulak